- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- 
			  Mobilarena Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

- 

Canon FD lencsés adaptert használ valaki? 
- 

Hello, Canon FD - EF lencsés adapterekkel valakinek van tapasztalata? Milyen hátrányai vannak? Köszi  
- 

válasz  MrChris

üzenetére MrChris

üzenetéreElég ritkán használok lájv vjút, akkor is kb. emiatt a feature miatt, van, amikor hasznos. Alapból a keresőt használom  
 A ML amúgy is az, amit a Canonnak alapból bele kéne raknia a gépeibe (már a funkciók). (már a funkciók).Ami hiányzik, az a mozgásérzékelés, és arra kioldás. Benne van, csak még nem működik. 
- 

Az AF visszajelzés is lehet pontatlan, persze. Nekem nem volt vele gondom, eddig 2 félét próbáltam, mind a kettő pontos. Akkor volt pontatlan, amikor kezdett szétesni az obi alja, és lógott az egész. ML maga nem tesz tönkre semmit, azt lehet elrontani, amikor a gépet SD kártyáról bootolós szerviz módba teszed. De ezt egyszer kell megcsinálni (ráflashelni egy megfelelő fw-t) és ha az megvan, akkor ha van a kártyán ML, akkor elindul az is, ha nincs, akkor nem. 
 A FW updatelés meg gyár fw update esetén is ugyanolyan eséllyel lesz hibás. Aki elrontotta, az szerintem ott ment félre, hogy rossz verziót erőszakolt a gépre.
 Nekem nagyon bevált az 1100D-n. Time lapse mód, élesség kijelzés, élőképen segédvonalakat használok mondjuk csak belőle, de még pár ezer dolgot tud.@Wa2x : Ja, nekem az OM fényes  
- 

EMF az mi? 
 AF confirmes, elvileg programozható is, de igazából a kamu 1.4-es rekesz nem zavaró, az AF visszajelzés viszont nagyon hasznos.
 Külön is lehet venni chipet, és feltenni AF mentes adapterre.De különben Kanyonon ha van Magic Lantern-ed, akkor élőképben van olyan funkció, ami visszajelzi az éles részeket. (Nekem van, kifejezetten jó, hogy sokszor nem kell lefeküdni a földre, ha makrózik az ember.) 
- 

- 

Hello, Konkrét kérdés, Pentacon 1.8 auto 1.8 - as obit használ egy ismerősöm, rendeltem neki M42 konvertert Canonra, és most nem tudja levenni az obiról. Amivel próbáltuk, az persze nem az övé volt, azon volt auto blende kapcsoló. Az övén nincs, csak egy gomb a peremén, de azt meg nem tudom, mi, talán munkablende. 
 Hogy lehet levenni, valaki használt már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(már a funkciók).
 (már a funkciók).