- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Canon FD lencsés adaptert használ valaki?
-
Hello,
Canon FD - EF lencsés adapterekkel valakinek van tapasztalata? Milyen hátrányai vannak?
Köszi
-
válasz
MrChris #7725 üzenetére
Elég ritkán használok lájv vjút, akkor is kb. emiatt a feature miatt, van, amikor hasznos. Alapból a keresőt használom
A ML amúgy is az, amit a Canonnak alapból bele kéne raknia a gépeibe(már a funkciók).
Ami hiányzik, az a mozgásérzékelés, és arra kioldás. Benne van, csak még nem működik.
-
Az AF visszajelzés is lehet pontatlan, persze. Nekem nem volt vele gondom, eddig 2 félét próbáltam, mind a kettő pontos. Akkor volt pontatlan, amikor kezdett szétesni az obi alja, és lógott az egész.
ML maga nem tesz tönkre semmit, azt lehet elrontani, amikor a gépet SD kártyáról bootolós szerviz módba teszed. De ezt egyszer kell megcsinálni (ráflashelni egy megfelelő fw-t) és ha az megvan, akkor ha van a kártyán ML, akkor elindul az is, ha nincs, akkor nem.
A FW updatelés meg gyár fw update esetén is ugyanolyan eséllyel lesz hibás. Aki elrontotta, az szerintem ott ment félre, hogy rossz verziót erőszakolt a gépre.
Nekem nagyon bevált az 1100D-n. Time lapse mód, élesség kijelzés, élőképen segédvonalakat használok mondjuk csak belőle, de még pár ezer dolgot tud.@Wa2x : Ja, nekem az OM fényes
-
EMF az mi?
AF confirmes, elvileg programozható is, de igazából a kamu 1.4-es rekesz nem zavaró, az AF visszajelzés viszont nagyon hasznos.
Külön is lehet venni chipet, és feltenni AF mentes adapterre.De különben Kanyonon ha van Magic Lantern-ed, akkor élőképben van olyan funkció, ami visszajelzi az éles részeket. (Nekem van, kifejezetten jó, hogy sokszor nem kell lefeküdni a földre, ha makrózik az ember.)
-
-
Hello,
Konkrét kérdés, Pentacon 1.8 auto 1.8 - as obit használ egy ismerősöm, rendeltem neki M42 konvertert Canonra, és most nem tudja levenni az obiról. Amivel próbáltuk, az persze nem az övé volt, azon volt auto blende kapcsoló. Az övén nincs, csak egy gomb a peremén, de azt meg nem tudom, mi, talán munkablende.
Hogy lehet levenni, valaki használt már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest