Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Úgy látom a múltkor sem kaptál választ, úgyhogy gondolom nem (vagy nem járt erre). Külföldi fórumon azt olvastam róla, hogy erősen rontja a képminőséget ugyanúgy, mint a lencsés M42-Nikon adapter.
Daniduke: Még mindig csak Helios, de az F5.6-on is botrányos a széleken. Ha tudok majd másról is nyilatkozni, azonnal megteszem

Régebben még voltak olyan lázálmaim, hogy milyen jó lesz focal reducerrel meg valami fényerősebb obival tejutazni, de erre igen kicsi az esély, hogy valami értékelhető szülessen. -
grigo
őstag
Na akkor én vagyok abszolút tévúton. Nekem van valahol egy af visszajelzős, de az nem programozható. Emf-re mondták hogy az vissza is jelzi meg programozhatom is. De mivel az af csippanós nem úgy jelzett vissza mint a ahol a tényleges élesség volt így eleve csak sima adaptereket szereztem be.
Soha nem hekkeltem semmilyen cuccomat. ML-t így nem mertem kipróbálni. Tönkre tehet bármit is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest