Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Csak mint érdekesség.
Az elmult fél évben kb nem használtam AFes obit. Lévén csak a 200 2.8 maradt meg mint AFes üvegem nem is meglepő hogy nem gyakran. Na tegnap kilátogattunk kutyasuliba némi9 akciófotózásra. Én meg mivel meg vagyok fázva és elég ramaty gondoltam nem szivatom magam manuállal.
Szivatott helyette az AF. a vázam nem épp egy af bajnok ez nem is kérdés, de ha manuálban cseszem el legalább én voltam nincs min aggódni. De hogy a tracking af mennyire trágya és nem működik az kiábrándító

Szóval amit MFel nem lőttem volna meg... azt nem lőttem meg AFel sem. De ez az én egyedi esetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi