- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Csak mint érdekesség.
Az elmult fél évben kb nem használtam AFes obit. Lévén csak a 200 2.8 maradt meg mint AFes üvegem nem is meglepő hogy nem gyakran. Na tegnap kilátogattunk kutyasuliba némi9 akciófotózásra. Én meg mivel meg vagyok fázva és elég ramaty gondoltam nem szivatom magam manuállal.
Szivatott helyette az AF. a vázam nem épp egy af bajnok ez nem is kérdés, de ha manuálban cseszem el legalább én voltam nincs min aggódni. De hogy a tracking af mennyire trágya és nem működik az kiábrándító
Szóval amit MFel nem lőttem volna meg... azt nem lőttem meg AFel sem. De ez az én egyedi esetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest