- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Csak mint érdekesség.
Az elmult fél évben kb nem használtam AFes obit. Lévén csak a 200 2.8 maradt meg mint AFes üvegem nem is meglepő hogy nem gyakran. Na tegnap kilátogattunk kutyasuliba némi9 akciófotózásra. Én meg mivel meg vagyok fázva és elég ramaty gondoltam nem szivatom magam manuállal.
Szivatott helyette az AF. a vázam nem épp egy af bajnok ez nem is kérdés, de ha manuálban cseszem el legalább én voltam nincs min aggódni. De hogy a tracking af mennyire trágya és nem működik az kiábrándító

Szóval amit MFel nem lőttem volna meg... azt nem lőttem meg AFel sem. De ez az én egyedi esetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest