Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom így mekkora a munkatávod, de 300mm-en sem nyernél sokkal többet szerény véleményem szerint. A legutóbbi fotóstalin volt szerencsém kipróbálni a Raynox-ot (250-es) egy Jupiter 21M-mel (200mm/f4), de olyan közel kellett mennem a virághoz, hogy ha egy rajta ülő szöcskét szerettem volna lefényképezni, akkor szegény lefordult volna a virágról azt gondolván, hogy támadnak az idegenek egy hatalmas űrhajóval. Körülbelül 5-10 cm-re voltam a virágtól, úgy volt csak éles a kép, úgyhogy nem győzött meg túlságosan. Kézből éles képet lőni ekkora gyújtótávolsággal és a Raynox-szal gyakorlatilag lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo TAB M11 tablet
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest