- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben már többször előfordult velem, hogy valamilyen vásáron, felvonuláson, stb álltam neki fotózni manuálokkal (Helios 44M-4, CZJ Sonnar 135mm) Pana G5 vázon, és hát az csak természetes, hogy mire beállítom a fókuszt a lehető legjobbra, addigra már sehol sincs a modell/téma
+ még a kezem is remeg
. Nektek ilyenkor van valamilyen praktikátok/valami, amire jobban figyeltek? Mert szeretem az obikat (ok, az ekv. 270mm néha sok tömegben, a 116mm meg kevés). Minden tanácsot szívesen fogadok
.
Tudom, hogy még korántsem vagyok gyakorlott manuálókkal, szóval gyakorlás az kell, de ha tudom, akkor célirányosan csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest