- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Mégegy csak lejárt a szerkesztés, ha megkérlek,
asztal-jobb klikk, felületi elemek hozzáadása, és itt megkeresnél nekem egy visszaszámláló widgetet, 6 nulla az ikonja, óra perc másodperc.
És mondd már meg a nevét, ez ami eltűnt szőrénszálán a Manjaromból és nagyon megszoktam, beállítottam 30-60 percre és lelőtte a gépet, erre aludtam el mindig.
Persze csak ha Plasma KDE.Dave,
így keresem hetek óta de nem találom. Timer-re ezt hozza be ha újat akarok telepíteni, a telepítettek között meg nincsen..
Vagyis amit keresek, se telepítve, se a telepíthetők között nincs, szerintem itt van a gépemen csak az indítója eltűnhetett.
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Ott nekem is kb. 15 percet állt, de továbblépett.
pamac pamac-managert használom, eddig 99%-ban jól tette a dolgát, aur-ból is.
Nekem asztali widgeteket felejtett el eddig, de a lemezen se találom őket, mintha köddé váltak volna.
Ez valami sajátosság..
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.Nem írnék új hsz-t, észrevettem hogy a monitorom legalján egy pár pixel magasságban nincs képtartalom csak fekete háttér a panel alatt. Videók sem töltik ki ezt a holt sávot, az egérkurzort ha leviszem látom a hegyét a kurzornak az inaktív fekete területen. Mintha az 1920x1080 pixelből a használható képtartalom 1920x1070 lenne. Erre valami ötlet esetleg? Átbootolva winbe a holt sáv is aktív vagyis nem a monitor és a videokártya a hibás. Overscan hiba féleségnek tűnik.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Amazonas
üzenetére
Üdv a táborban! Akkor lehet ezért szedték ki egy ideje az alap ISO-ból a yaourtot. Én reflexből azt teszem fel mindig, nem is tudtam hogy megszűnik. Utánanézek majd ennek a Trizennek, köszönöm a tippet. Viszonylag kevesen vagyunk itt egyébként, de remélhetőleg majd bővül a tábor, egyre nagyobb divat Manjarot használni a distrowatch szerint

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.