Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas
üzenetére
Ott nekem is kb. 15 percet állt, de továbblépett.
pamac pamac-managert használom, eddig 99%-ban jól tette a dolgát, aur-ból is.
Nekem asztali widgeteket felejtett el eddig, de a lemezen se találom őket, mintha köddé váltak volna.
Ez valami sajátosság..
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.Nem írnék új hsz-t, észrevettem hogy a monitorom legalján egy pár pixel magasságban nincs képtartalom csak fekete háttér a panel alatt. Videók sem töltik ki ezt a holt sávot, az egérkurzort ha leviszem látom a hegyét a kurzornak az inaktív fekete területen. Mintha az 1920x1080 pixelből a használható képtartalom 1920x1070 lenne. Erre valami ötlet esetleg? Átbootolva winbe a holt sáv is aktív vagyis nem a monitor és a videokártya a hibás. Overscan hiba féleségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A stabilitása hát nem tudom, a Mintet is valahogy sikerült néha megfektetnem, az én Manjarom specialitása hogy fájl törlésekor lefagy a Dolphin, 10-15 sec múlva magához tér és végrehajtja pillanatok alatt az addigi kattingatásokat.