Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Üdv újra mindenkinek, szia ubyegon, te örök kezdő
!
Elég régen jártam erre, mivel akkoriban új gépet vettem és hagytam magam a Windows-zal szenvedni. Azóta a gép már nem garanciális és vágyom vissza a Majarót és a Gnome-ot. Viszont sokat felejtettem, ráadásul az új gép már nem BIOS-os, hanem UEFI-s. Szóval, tanácsot és majd segítséget szeretnék kérni.
A gép: Dell Inspiron 15 7559 hybrid drive-val 1TB HDD +8GB SSD dedikált Nvidia GeForce GTX 960M kártyával.Arra gondoltam, hogy teszek mellé valami M.2-es SSD-t és arra menne a Manjaro, a régit meg amolyan storage-ként használnám tovább. A Windows maradna esetleg játékokra.
Még nem tudom, hogy mi lenne az SSD, nincs benne tapasztalatom.Az volna a kérdésem, hogy hogyan állítsam be az UEFI-t?
Jól jönne a telepítésre is egy kis segítség, már régen nem használtam a rendszert és nem szeretnék törölni, illetve jó volna jól konfigurálni a rendszert.
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
!