Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs rajta, vagyis van de az nem a tápellátás, 3 állása van, a bemenetet választom ki vele.
USB, koax vagy optikai.
Külső tápcsatlakozó van rajta de nem használom, a géppel együtt éled, az usb-n kapja a tápöt.
Hazaérek futok még pár kört ahogyan leírtad, megnézem mégegyszer a beállításokatEgy bkercso féle kisdac ha hallottál már róla.
Pár éve vettem itt a PH-n, egy bkercso nevű tag árulja, ő csinálja a panelt.
A régi P3-Soundblaster egész jó volt de az újak, mindegy hogy mini pc vagy laptop, némelyek iszonyúan szarul szólnak, ezért vettem egy ilyen külsőt, ennek már egész jó hangja van.
13 éves korom óta zene és hifibolond vagyok. nem a divatos 5.1 meg 7.1 meg 15.2
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.
na de nem offolok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.