Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Most nekem is hasonló gond volt indulásnál. Próbálgattam különböző elhelyezéseket az asztalon, de végül maradtam a panelen lévőnél, viszont most egy korábbi, még az asztalos elhelyezésnél megadott konfigurációval indult a panelen.
Most tanulmányozgatom a/home/.config/plasma-org.kde.plasma.desktop-appletsrcfile-t, hogy mi lehet a gond. Eddig azt vettem észre, hogy bár a konfig file magát azorg.kde.thermalMonitorplugin-t csak egyszer hívja meg egy adott containment és applet számon, a konfigurációs rész többször is szerepel, más referenciák alatt is.
Olyan, mintha a teljes eddigi beállítás history-t tárolná a file, pedig ez teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest