Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Igen, az is, de ezt ne csak a külsőre értsd, ugyanúgy részletesen beállítható a működés is. A szoftverek korlátait pedig akkor érzed igazán, amikor "átülsz" Gnome-ból KDE alá. Ha valakinek a Gnome úgy tökéletes ahogy van akkor hajrá, de ez többnyire inkább megszokás/idomulás szerintem. Kijelölnek egy irányt és azt kell követni, ha tetszik ha nem.
Szerk: én se használom szerintem a 10%-át sem a tudásának, de az a durva hogy ez is sokkal több, mint a Gnome összes lehetősége, már ami a testreszabást illeti. A maradék 90% meg nem zavar, elfér, nem fogyaszt tőle többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest