Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Elegem lett a manjaroból. Tavasszal repülni fog a laptopról.
Normális cél lenne, hogy ne csak én tudjam frissíteni. Nem voltam itthon kb. egy hónapig, közben jött ugye a Meltdown és társai, mondom hazaszólok, hogy frissítsék, nem nagy dolog, ugye....Aztán nem volt rá idő, most álltam neki, 1 Gb frissítést jelzett, de hiába indítanám, valamelyik csomaggal összeütközésben van a frissítés. Itt ugye meg is bukott rajtam kívül itthon mindenki...
Oké, fórumozás angolul, távolítsam el a nautilus-admin csomagot, frissítsem a rendszert, majd rakjam vissza, ha használni szeretném a nautilust adminként... megvan eltávolítom.Frissítés megy, webkit-gtk frissítés megint másfél napig(!) fog tartani, mint a múltkor...
Ehhez hozzájön, hogy AUR-ból telepített programomból vagy jön új verzió vagy nem (a régi nem használható ha lejárt), vagy elrontják AUR-ban a hozzá tartozó csomagtelepítőt vagy nem...lutri...
Nem kell ez nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest