- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én anno amikor próbáltam a kde-t hányingert kaptam a zölden ragyogó keretektől, meg a nagymama ikonoktól órától stb. Aztán mára elég pofás lett, de akkor annyira elment a kedvem tőle, hogy azóta se jött vissza...
(Tudom mindent át lehet állítani...)
-
Cyrin
addikt
válasz
#16820480 #599 üzenetére
ez igaz, de itt állandóan van valami, szoktam is írni.
nem magam miatt balhézok, olyan szemmel nézem most az itthoni rendszereket, hogy nélkülem is lehessen használni, frissíteni stb. ez meg állandóan megbukik...10 éves fiamnak régi gépére 3 éve raktam fel Lubuntut, ő frissíti, és nem volt gond.
-
Cyrin
addikt
Manjaro-t megint nem lehet frissíteni, mert egy csomag függősége ütközik.
terminál Sihuhu, ugyanez. emiatt áll az egész frissítési procedúra, semmi egyéb se frissül.
kikattintom, hogy azt akkor nem kérem frissíteni, ugyanez...
teamviewer nem tud kapcsolódni, a többi gépen megy...
ünnep lesz letakarítani... -
Cyrin
addikt
Elegem lett a manjaroból. Tavasszal repülni fog a laptopról.
Normális cél lenne, hogy ne csak én tudjam frissíteni. Nem voltam itthon kb. egy hónapig, közben jött ugye a Meltdown és társai, mondom hazaszólok, hogy frissítsék, nem nagy dolog, ugye....Aztán nem volt rá idő, most álltam neki, 1 Gb frissítést jelzett, de hiába indítanám, valamelyik csomaggal összeütközésben van a frissítés. Itt ugye meg is bukott rajtam kívül itthon mindenki...
Oké, fórumozás angolul, távolítsam el a nautilus-admin csomagot, frissítsem a rendszert, majd rakjam vissza, ha használni szeretném a nautilust adminként... megvan eltávolítom.Frissítés megy, webkit-gtk frissítés megint másfél napig(!) fog tartani, mint a múltkor...
Ehhez hozzájön, hogy AUR-ból telepített programomból vagy jön új verzió vagy nem (a régi nem használható ha lejárt), vagy elrontják AUR-ban a hozzá tartozó csomagtelepítőt vagy nem...lutri...
Nem kell ez nekem...
-
Cyrin
addikt
nálam fent volt, gnome3-as rendszereket próbálgattam, kinézetre sokkal jobban bejön mint a manjaro, de több hibát hozott nálam, elég csak benézni ide . Nekem is pl. login screen problémám volt, ha olyan kedve volt nem lehetett bejelentkezni.
most manjaro gnome van fent, ezt is ki lehet pofozni, hogy jobban nézzen ki, itt már sokminden fent van a tweak-tools-ból, ami hasznos. de ezeket utólag is lehet hozzáadni.egyébként a gnome3 tetszik, de ugyanolyan tetvész lassú a bejelentkezés, mindegy mi az alap (antergos, manjaro, openSUSE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest