Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sejtem miért nem nagyon terjednek ezek az egyéb AUR helperek. Persze lehet mondani, hogy nem kezdőknek való, de tegyük fel, hogy a kezdő szeretne feltenni egy Spotify appot, azt muszáj AUR-ból (vagy forgatja forrásból (ha van), ami megint nagyon baráti).
Szóval amit próbáltam feltenni pacaur és bauerbill az gpg hiba miatt nem megy fel, az aurutils igen, de gyakorlatilag nulla információt találtam arról, hogyan kellene használni, a man oldala elég szűkszavú, és lehet, hogy aki már könyékig benne van, annak ez nem gond, de én ebből nem tudom sajnos kihámozni.
Csak viszonyításként: yaourt esetén megnéztem a helpet és kb 5 perc után tudtam arra használni, amire szerettem volna (főleg mert eléggé hasonlít a pacman szintaxisra).Eddig sajnos nem volt sok sikerélmény ezzel a témával kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest