Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Lenne egy problémám, amit egyelőre nem tudok megoldani:
Manji Cinnamonnal az előző bejegyzésem óta szépen, hibátlanul működik. A bootoloási idő viszonylag lassú, ezért szerettem volna LXDE-t és/vagy LXQT-t felrakni, amit terminálból sikerült is.
Viszont automatikusan mindig a Cinnamonba jelentkezik be, és onnan első kijelentkezésre ki sem lép, csak másodikra, ezen kívül bootolás után mindig kapok egy hibaüzenetet, amire a megoldás az lenne, hogy a polkit-ot töröljem vagy indításkor ne töltődjön be, de függőségek miatt nem törli, és hiába veszem ki a pipát, akkor is (elvileg) betölti....
Minden visszatöröltem, most megint csak a Cinnamon van. 3x eljátszottam a telepítéseket és törléseket, de az eredmény mindig ugyanaz...
Hogy álljak neki újra, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest