- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezt nevezem...
Ma arra volt szükségem, hogy egy 4,3 GB-os fájlt átküldjek a Manjaros gépemről a szintén Manjaros laptopomra. Mivel samba egyiken sincs telepítve, ezért a pamac-managerben rákerestem arra, hogy "share files". Első találat a NitroShare, egy 550 kbyte-os kis programocska, pár másodperc alatt felmegy. Értesítési területen megjelenik az ikonja, ráklikk, "Send files...", kitallózom a fájlt, mire a program pedig megkérdezi, hova küldje. Gyorsan feldobtam a laptopra is, elindítom, a gépen két másodperc múlva már meg is jelent a laptop, ráklikk, leokéz, majd elindul a másolás, egy folyamatsávon szépen mutatja, éppen hol tart. A fájl pár percen belül megérkezett, tökéletesen használható állapotban.
Az egész keresés-telepítés-fájlküldés megkezdése műveletsor nem volt fél perc. Szerintem ezt ennél egyszerűbben és profibban már nem nagyon lehet csinálni.
Egyébként a program képes beépülni a fájlkezelőbe, helyi menüből is lehet küldözgetni fájlokat, könyvtárakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő