- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elmondom hogyan csináltam de ki fogtok hangosan röhögni valószínű.
Én egy Wines megosztást tettem ki a fájlkezelőbe.Mivel az eddigi összes KDE alatt a Dolphin nekem a Hálózatok-ba egy árva valamit sem talált,, viszont a Thunar a Mintek alatt bedarálta az egész hálózatot, telepítettem egy Thunart.
Rányomtam a Hálózatok, workgroup, itt pl. a melóhelyemen szépen látszik a 3 Wines gép és a 2 nas.
(a Win ugyanitt kilistázza az összes telefont meg okostévét is de ne legyünk telhetetlenek)
A Thunarba beléptem a Wines gép megosztásába, bekérte a jelszót, bepöttyöztem hogy örökre jegyezze meg, ne csak a munkamenet végéig.
Belépett a wines gépbe, az elérési utat kikopiztam,smb://desktop-6vngish/downloads/
A KDE Dolphinba a Hálózatokba nyomtam egy Add network folder-t, ott a windows-t, de van ftp, webdav, ssh, adtam neki nevet, orhazas_win.
A kiszolgáló és a munkamappa az a Thunarból kikopizott elérési út, azaz
kiszolgáló:desktop-6vngish
munkamappa:downloads
És szépen betett egy linket a wines könyvtárról, én meg azt szépen továbbítottam a Helyek oldalsávba.Azt nem tudom hogy ez így helyes, nem helyes, de amire nekem kell, a wines pc és az én Kubuntus gépem között ide-oda lehet másolni fájlokat és ez nekem tökéletesen jó így.

Ha valaki elmondja hogy a Dolphin miért nem lát semmit, a Thunar meg lát szinte mindent a hálózaton, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új résszel tért vissza egy régi széria, itt a GOBLiiNS6
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest