- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
nemesa
csendes tag
Végülis sikerült majdnem mindent megoldanom...
A hang csak elsőre tűnt jónak, ugyanis audio CDvel próbáltam ki.
Továbra sincs hangja semmi másnak, csak a CDnek!!
(1 évet szenvedtem a mixerrel, de semmi, mit kéne felhúzni rajta??)
Ez már nem hiszem, hogy hangerő probléma, kérem aki tud segítsen!! -
nemesa
csendes tag
hát persze :DD
Jellemző...
Viszont miután már végre minden úgy tűnt, hogy sinen van elb*sztam az egészet!!
Volt egy olyan lehetőség, hogy Windows font teledítés és én feltettem! Nos az eredmény ->minden betü a KDE-ben átváltozott kis négyzetté!!!
Kérlek ha valaki tudja a megoldást segítsen... (van font eltávolítás, de nem tudom melyikeket rakta fel) -
nemesa
csendes tag
műkszik!!!
köszönöm -
Genialis
aktív tag
Sajnos minden idióta hangcucchoz nincs driver linuxhoz, mert ugye 1 a gyártók nem adnak ki, 2 aki meg tudná írni annak nincs az a bizonyos idióta hangcucca.
Csinálj egy olyantot, hogy konzolban azt mondod, hogy ''lspci | grep audio''.
Itt ki fogja írni ha talál pci-s hangeszközt.
Utána elcsattogsz ide [L]http://www.alsa-project.org/alsa-doc/[/L], és lecsekkolod, hogy van-e ilyen driver írva.
Itt jön egy opcionális választás. Ha nincs akkor káromkodsz egyet, mert ezt buktad.
Ha van akkor káromkodsz egyet, hogy miért nem ismerte fel a harddrake, vagy ha felismerte akkor mér nem szól.
Itt ismét válaszút elé kerülsz. Csinálsz egy lsmod-ot konzolon, és megnézed, hogy benn figyel-e a hangkártyád kernelmodulja a memóriában. Ha igen akkor tekerd fel a hangerőt egy mixerprogrammal.
Ha nem, akkor lehet próbálkozni modprobe ''hangkártyád modulnevével'', de úgyse fog sikerülni, ha a harddrakénak nem sikerült. -
nemesa
csendes tag
ötlet?
-
nemesa
csendes tag
Szóval hang az még mindig nincs, de Java megoldva, fontok majd később
-
nemesa
csendes tag
leginkább semmit... vagy nem értek valamit?
-
slug
senior tag
Az a ciki hogy 2 hete még tudtam! :) Csakhát az az istentelen mennyiségű pihenés! Tuti, hogy su - nekem ez kellene, hogy mit irok a kötőjel mögé!
-
nemesa
csendes tag
ha bent vagy a terminálban:
pl:
su root
su valaki
ilyenkor megkérdezi a jelszót és dádá -
nemesa
csendes tag
A bibi az, hogy pl a frissen installált mozilla nincs ott!! :(
-
slug
senior tag
ÁHhhhhh! Valaki seg(g)ítsen! Ha belépek sima loginnal, utánna gnome terminalba mit kell beirni, hogy új felhasználót/jelszót kérjen,ne keljen kilépnem sima loginból! Valami olyasmi hogy su -(?)
-
Cathfaern
nagyúr
Uninstalállni a Beaállítás/csomagoló/szoftvereltávolítás-sal tudsz. A KDE
Vezérlőpultban a rendszer/betűtípus-telepítő-nél tudsz betölteni betűtípusokat. A Win-es betűk a ~/Windows/Fonts könyvtárban van (értelemszerűen ezt a Win-es partíción keresd). Ha itt telepíted őket, akkor már a Mozilla számára is elérhetőek lesznek. -
nemesa
csendes tag
Végül döntöttem a Mandrake 9.1 mellett!!
Feltettem, gond nélkül ment minden...
Most felmerült bennem néhány kérdés, és remélem segít valaki...
Először is: Nincs hang. egyáltalán... hol induljak el? (abit alaplapi integrált (via)
Kb már 20 perce installálja a Mozilla a Java 2 plug-int.. ez normális?
(Feltettem a Mozilla 1.4-et, elötte szépen leszedtem a régit... de most nem találom a csomagok között, hogyan tudok uninstalálni egy programot linux alatt?)
Nincs teljesen windows szerű font csomag a Mozillához? nekem az jobban tetszik...
A cd írással is vannak gázok, de ez még a jövő kérdése... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest