Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
Az összehasonlítás sose értem,mindig ezekkel jönnek ,max az oled-et az eltünt plasma tv-kel lehetne hasonlítani és fordítva ---LCD-nél meg max a háttérvilágítási kialakításokat
Amúgy cikkben szereplő 85"os VA paneles 2500as fényerővel és majdnem 5200 zónával (DS szerint) Ja és a 2011es alap 60"os plazmám (még mindig megy a családban) tudott 1500as fényerőt ,amit keményen most értek el és szárnyaltak túl az oledek. És 75ösben én is OLEDet vennék ha nem 2x annyiba kerülne mint pld Hisense u8hq ami már képminőségben is elfogadható 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SZINTE ÚJ Corsair HS60 Pro Surround Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy cikkben szereplő 85"os VA paneles 2500as fényerővel és majdnem 5200 zónával (DS szerint) Ja és a 2011es alap 60"os plazmám (még mindig megy a családban) tudott 1500as fényerőt ,amit keményen most értek el és szárnyaltak túl az oledek. És 75ösben én is OLEDet vennék ha nem 2x annyiba kerülne mint pld Hisense u8hq ami már képminőségben is elfogadható