Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Hehe, lényegtelen. Fent volt még az Nvidia driverem ^^

-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Warezos problema lesz valoszinuleg, ebben itt ne kerj segitseget. Nagyon kiveteles esetben elofordult, hogy az eredeti jatekkal rendelkezoknel is elojott ez a jelenseg, ez esetben probald meg ujratelepiteni.
-
manutdzoli
senior tag
Felidegel ez a játék

Feltöltöm az életem,és szépen kezd csökkenni magától,míg nem csak a dobogó szívét hallom.Mit kell csinálni?Így élvezhetetlen a játék
Egy küldetést nem tudok megcsinálni,mert mire oda érek a célponthoz,elfogy az életem,egy kisebb ütközés és meghaltam 
-
bnss
veterán
pixel06! A warez szigorúan _tiltott_ téma a PH! lapcsalád fórumain! Ajánlom az Alapelvek tanulmányozását!
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt nem tudom miert ugral rajtad, de ha kiutod, akkor tovabb fog menni a tortenet. Nincs mit!

-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Epp az a baj, hogy leut. Ott Neked kell nyerni es akkor megy tovabb a tortenet. Felirat nincsen.
Itt a video arrol a reszrol.

-
manutdzoli
senior tag
Már az elején gondba vagyok
Az első,olasz küldetés megvolt,hazajöttem végre.Beszélgetek anyámmal,elindulok lefelé,kint veszekedik egy nő és egy férfi.El kell kezdenem bunyózni,a csávó leüt és nem történik semmi.Ilyenkor mindig restart mission?ott fekszek a földön,ez a barom meg üt a levegőbe.Mi történik? 
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Van magyar felirat a játékhoz?Neten sehol nem találtam
-
Tejföl
tag
Talán az LA noire fogja überelni. Talán
-
_csocso_
senior tag
Kicsit megkésve, lemaradva, letöltöttem a demoját a játéknak, megnéztem egy 70 perces videot róla, hát mit mondjak.. Utóbbi idők egyik legnagyobb játéka.
-
TomiLi
addikt
Nem tudom, hogy más is küzdött-e élsimítás problémával: Nekem konkrétan ez volt a bajom:
De sikerült megoldani és ilyen lett:
Innen szedtem az infót: [link]
Ha volt már, akkor sorry, hogy felfedeztem a Spanyol viaszt

-
dokee78
félisten
Magyarosítás nincs.

-
zetecR
addikt
A játék hangját szeretném kirakni coax digitális kivezetéssel az erősítőre (5.1), de csak sztereóban szól.
Valaki próbálkozott hasonlóval sikeresen?
-
Puma K
nagyúr
Ma voltam egy olyan kocsmában vagy miben ahol olyan zene ment mint a Mafiában megy XDDD Nagyon offos volt... haverommal majd meg vesztünk több órán keresztül azt hallgatni X'DDD Dubstep vagy valami zúzósabb drum jobb lett volna kicsit
Kaja pia volt tehát gyakorlatilag paradicsomi körülmények voltak 
-
xD4N1x
csendes tag
A mafia 2 höz nem találok multiplayert,a haverom azt mondja h neki van de nem találok sehol xD.Ha valaki tudja honnan lehet letölteni a multit az küldjön egy linket thx.

-
Beri
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémám van, hogy videókártya csere után (4850 -> 6850) a játék grafikai hibákat produkál, majd csonttáfagy és kilép. Van, hogy tudok játszani pár percet minden gond nélkül (van fps bőven, nincs semmi probléma), aztán persze puff és azonnal meg is fagy, és a következő indításkor már az nvidia logó is villog, meg szétcsúszik, stb.
Az előző kártyámmal végigjátszottam simán, minden ugyanúgy van, ahogy azzal. Csak a kártyát cseréltem ki, meg a drivert (igen, leszedtem az előzőt driver sweeperrel).
Valószínűleg valamilyen drivergond lesz, mert ha a mafia megfagy és kilép, minden más játék (sőt, a videók is) is ugynúgy villog, meg szétesik...Látott már valaki hasonlót?
-
xD4N1x
csendes tag
Hello lenne egy kérdéésem:amikor elkezdem a mafia 2-öt akkor a 2 chapternél elkezd fogyni az életem,ezután elmentem enni feltöltötte de utána kb 2 perc alatt lement teljesen az életem és fekete fehér lett a kép ,már 3 szor újratelepítettem,nem tudom mit csináljak.A segítséget előre is kössz.

-
david_95
csendes tag
Lehet hogy már kérdezste valaki de én megint felteném akkor ezt a kérdést.
Az van hogy ha el inditom a játékot akkor kirja azt hogy "physx sdk not initialized" szöveget és nemtudom mit csináljak nem engedi letörölni a régi physx-ot de ha fel akarnám rakni az ujab verzioját akkor az meg kiirja hogy töröljem le a régit és utánna rakjam fel az ujat.
Valaki tudna nekem segiteni?
Help!
-
jegenye77
addikt
A magyarítás megszületett már a játékhoz?
-
Źşë'
addikt
válasz
megint én
üzenetére
ehhez nem kell enb, így is iszonyat gyönyörű a grafika, emlékszem a geforce fx 5xxx szériánál reklámozták be a gollemet, a rozsdás verdát, és nem utolsó sorban a tündért, na ez a grafika már azt is felülmúlja... akkor ámultam bámultam... és most itt van és hasít fullhdben - ez a nem mind1.. le a kalappal
-
Pityu89
senior tag
Ma végigvittem a Joe's Adventuret is. Érdekes, hogy nekem nem bolt százalékos probléma, 100% a vége, a playboy újságok is mind megvannak. Nagyon élveztem végig, az ismert hiányosságok persze zavartak. Most nekiállok a Jimmys kiegészítőknek is.
-
megint én
őstag
Halihó! Kissé rég írtam ide, mert már 2x végigvittem... Van valami újítás? +küldik, vagy valami??? Vagy valami olyasmi mint a GTA4hez az ENB series???
-
apollo12
veterán
Heló a dlc ket hogy tudom elindítani a játékban?
mert berakom és újra kezdem a játékot de ugyan az kezdődik előröl -
törölt tag
Üdv!
Lenne pár problémám a játékkal kapcsolatban.:
-A videók sietnek, élvezhetetlen, a szöveg is összecsúszik, a fele lemarad, átugrik rajta
-Kisebb probléma: Átl fps:16
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Legfrisebb Catalyst fen van.
Amúgy E6300@3150Mhz és 3870@925Mhz hajtja meg. -
Drizzt
nagyúr
Na, végre befejeztem. Elég király volt. Egyik legjobb játék idén.
-
Źşë'
addikt
annyira nem figyeltem az első rész végén levő 2 arcra, csak a 2. részből esett le h Joe és Vito volt az!
-
BalaNce87
addikt
Ismerős valakinek az a problem, hogy a 14. chapter után nem tölt be a játék?
-
Tommy7
tag
Üdv, valaki meg tudja nekem mondani, hogy hová rakja a mentést a játék?

-
presbazsi
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ha az alapjátékra gondolsz, akkor az csak 15.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
sikerült nem szabad közel menni hozzá ez volt a baj egyébként hány chapteros játék?
-
Intel fan11
őstag
üdv a 13-as chapternél hogy lehet továbbmernni azon a résuzen mikor a csávókat leírtom a aprkban aztán egy fekete kocsit kell üldözni de nincs vége???!!!hog lehet tovább menni?
-
zetecR
addikt
E4300 + HD4830-on felbontástól, beállítástól függetlenül 7-8FPS-sel megy a game.
A proci 30% körül, a GPU is épp hogy használva van.
Mi lehet a gond?
-
Genji
őstag
Hm, most ugrott be, h a térképen "B" betűs palinál az összepréselést még nem próbáltam. Az lenne a megoldás?!
-
-
Genji
őstag
Kérdés egy tök kezdőtől (valszeg láma kérdés, ne kövezzetek meg): Ha beálltam egy kocsival a garázsba hogy lehet onnan "kiszedni". Hiába hagyom el, robbantom fel mindig visszakerül?!

-
mcmike
őstag
Szerintem is nagyon jó lett, sőt méltó utódja a Mafia 1-nek amit háromszor játszottam végig. Csak az általatok említett hibák azok amik engem is picit zavarnak: rendőrök gyengék, sztori rövid, stbstb...

Szerintem túl könnyűre sikeredett az első részhez képest. Hardon nyomom, Simulation módban, és csakis szigorúan belső nézetből ahol látom a motorháztetőt, de így is könnyebb mint az első rész...

Én befejeztem a Joe's Adventurest, de valami 323% lett a vége, nem 303...

Most már csak a The Betrayal maradt, de sajnos elég unalmas már így a közepe fele.
A DLC-ket úgy kellett volna megcsinálni mint a Joe's Adventures első misszióját. Akkor lett volna az igazi, sztem...Ha még nem lett volna: Joe's Adventures Playboy magazinok
-
icons
addikt
Igenigen, azóta tapasztaltam, hogy mégis észrevesznek
.Szerintem írtózatosan jóra sikeredett a játék... még mindig élvezetes... (most volt az a küldetés, amiben Marty háza szerepel. Nem akarom lespoilrezeni
)
Viszont nemrég elsuhantam egy rendőr mellett 50-60nal, és nem akart megbüntetni (a speed limiterből gondolom, hogy 40 a sebességhatár). Meg tényleg elég könnyű az elején elmenekülni, de amikor már több autó üldöz, akkor volt már, hogy meggyűlt velük a bajom
. Sajnos nincsen benne nehéztüzérségük (nagyobb autók, esetleg valami SWAT-féleség páncélautóban, ilyesmi). Nade elég a sírásból, tényleg együtt él az ember a sztorival.A grafikát pedig most fraps-szal belőttem, egy picikét logikátlan (néha lemegy 15köré, de általában a fix 60megvan), de gyönyörű szép lesz. Érzésre a legszebb játék, amivel eddig játszottam.
-
Hangulatra tényleg rendben van, meg a folyton csillogó úttesttől eltekintve a grafika megadja a hangulatot neki, a hangok is elég jók.
Látszik, hogy tényleg nagyon sok dolgot kiemeltek a játékból, vagy nem tettek be olyanokat, amiket be akartak.
Az alapjátékot én is nagyon élveztem a kisebb bosszantó apróságoktól eltekintve, de a két DLC szégyen gyalázat, a másodiknak viszont az első fél órája korrekt.Lesz még DLC hozzá egyébként, vagy ennyi volt?
-
icons
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Engem a hangulata nagyon elkapott... Talán a legjobban az eddigi összes játék közül... de valóban vannak benne hiányosságok...
A rendőrök tényleg gyengék, és kb semmiért nem büntetnek. A Mafia I-ben nem mertem áthágni a szabályokat, nehogy elkapjanak. Ebben nyugodtan megyek 80-nal, átmegyek bármelyik piroson, semmi sem történik... (előző esetben persze megpróbálnak elkapni, de tényleg ügyetlenek, nagyon egyszerűen el lehet menekülni)
Az, hogy nem lehet autóból lőni, én sem értem... alap lenne, és sokat dobna a hangulaton (GTAIVben ez a kedvencem. Menekülök a rendőrök elől, és amikor egy beéri a kocsim, egyszerűen kilövöm a sofőrét).
Az is zavar engem is, hogy egy tomit, meg egy sotit simán elrakok, és befér mindkettő a kis kabátom alá :S.
A manuális váltó is gáz, de nekem a grafikával nincsen semmi bajom, és a fizikai szimlutátor isteni
. Főleg télen, amikor alig lehet kanyarodni az autókkal
. Illetve az öltözködés terén is vannak szerintem hiányosságok, illetve ha autót vezetek, és a ruhámat kőrözik, miért nem szúrnak ki egy cabrióban? 
Viszont a játék hangulata óriási, én mindig nagyon várom a következő fejezetet a sztoriban
!! -
Gyerekek, engem kiakaszt ez a játék.
-Miért nem tudok kihajolva lőni az autóból?
-Miért sík hülyék a járókelők (megijesztem, elejti az ernyőjét/táskáját, aztán ott hagyja)..
-Miért sík hülyék a rendőrök? (Minden nehézségi fokozatban)
-Miért van ilyen kevés autó?
-Miért csillog shaderáradatban az úttest napszaktól és időjárástól függetlenül?
-Miért lehet egy nap alatt végigjátszani?
-Miért nincs Free Ride?
-Miért nem működnek az újságos standok?
-Miért nem lehet mozgó autóból kiugrani?
-Miért nincs az egész játék alatt egy autóversenyes küldetés se? (Autós játék autóverseny nélkül? Viccnek is rossz.. Tekintve, hogy a fizika szimulátor módban nagyon jó...)
-Miért tarthatok magamnál 54273012 darab mordályt?
-Miért leírhatatlan F*S mind a kettő DLC?
-Miért kell egy utolsó, gatya GTA-klónná alacsonyítani azt, amit első rész felépített? Megyek, és a forgó jeleknél jelentkezem teljesen érdektelen küldetésekre, és pontokat kapok a céltalan robbantgatásért? Ez komoly?
A Joe's Adventure-s pl. marha jól indul, átvezető, havas autós üldözés a fagyott tavon, épp kezdek örülni, hogy talán megtoldják a játékidőt SZTORIVAL, ehelyett ugyanaz mint az előző...
-Miért nem lehet a városon kívül furikázni?
-Miért nincs manuális váltó?
-Miért nem büntetnek meg, ha áthajtok a piroson?És még bírnám sorolni, de hirtelen ennyi jutott eszembe..
A hangulat nagyon jó (az alapjátékban, és a téli vezetgetés külön rátesz még), de elképesztő hibák és hiányosságok vannak a játékban sajnos.
Én úgy érzem, hogy ezzel a Mafia meghalt.
-
Sonja
nagyúr
Az új DLC-ben, 4 óra alatt 16% teljesítve. Szokásos missziós DLC egyébként!

-
Sonja
nagyúr
Van már The Betrayal of Jimmy DLC is.

-
Scholes9
nagyúr
Tuti nem tud dx11-et, bár így is nagyon jól néz ki a játék

-
Silenzio
addikt
Gyerekek ez a Jimmy's Vendetta egy okádék. Nem elég, hogy piszkosul nehéz, hogy rettenetesen az árkád pontgyűjtésre mentek rá (egy ilyen, végső soron a realizmusra épülő játékrendszerben!), de az utolsó pálya valami kriminális. Két órája szopok vele, mindig agyonlőnek. Még azt is meg merték csinálni, amit a Rockstar sem, hogy minden küldetés időre megy. Látszik, hogy nem tudja a 2K, milyen stílus felé mozduljon. Idióták.

-
Alister71
nagyúr
Ennek a játéknak nem kéne futnia DX11-ben? Vagy csak 9c-ben fut?
-
sagesz93
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Hát szerintem lesz, meg mindenféle dlc-ből is lesz még pár gondolom.
legalábbis jó lenne, mert érdekel hogy alakítják a sztorit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első,olasz küldetés megvolt,hazajöttem végre.Beszélgetek anyámmal,elindulok lefelé,kint veszekedik egy nő és egy férfi.El kell kezdenem bunyózni,a csávó leüt és nem történik semmi.Ilyenkor mindig restart mission?ott fekszek a földön,ez a barom meg üt a levegőbe.Mi történik? 

Kaja pia volt tehát gyakorlatilag paradicsomi körülmények voltak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolom már nem is nagyon lesz.