- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffneki
tag
ja, az a 7-es flash, úgyhogy akkor majd csekkold le azt a samplet mindenképp.
az elhalványulást leszámítva olyasmi, ami neked kell.
és én kérek elnézést, ha esetleg pöffeszkedő voltam, csak éjjel kettőig én is actionscriptet írtam, aztán még nem állt át az agyam a normális kommunikációra. -
puffneki
tag
pedig elolvastam. csak azt nemtom, hogy ez mit változtat a dolgon.
mármint azon kívül, hogy nem kell figyelni arra, hogy ne kapj egy több megás swf file-t a végén.
egyébként asszem a 6-os flashnél volt egy fotóalbum mintapélda a Samples mappában, amihez mellékelve volt az fla is. de a 7-esben, ahogy elnézem nincs már benne. csak egy nem animálódó, ez viszont kellően dinamikus (a könyvtárből hívja be a betöltendő képeket. itt van:
Samples/helpExamples/gallery
[Szerkesztve] -
puffneki
tag
ahhoz, hogy ezt az animálódó albumot megcsináld flashben mindenképp szükséges az actionscript használata.
ha hajlandó vagy képenként beállítani a timeline-on az alpha effektet (halványulást), akkor megúszhatod egy viszonylag rövid programkóddal.sok kép esetén ez már nem igazán járható út. oda nem árt egy dinamikus működést biztosító kód -értsd, automatikusan elvégzi az effektezést a behívott képeken. egy ilyen program azonban már rendszerint több száz soros tud lenni.
szal vagy rászánod magad az actionscript tanulmányozására, vagy választasz egy egyszerűbb megoldást, pl az említett powerpoint-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest