- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Nagyjából ezt akarom. De a zenét hogyan teszem be úgy hogy a slideshow elejétöl végéig pl. Tchaikovsky ''Hattyúk tava'' hallatszodjon? Ezt nem tudom. Talán keresek egy Power point topicot mielött valaki zúgolódni kezd.
Akkor végül is Macromedia Flashben miket lehet készíteni izgö-mozgó bannereken kívül? -
Csipi
aktív tag
Épp az a baj, hogy most fogok neki elöször ilyesmit szerkeszteni, nem ismerem a M Flash-t. Ma csináltam meg az elsö leckét ami a programhoz jár. Mármint amit macromédiáék ajánlanak, hogy értse meg az ember mire képes a program.
Van egy mintám ami tetszik, de ez Visual Basic-ben van szerkesztve, külömben megnéztem volna hogyan csinálták. -
Csipi
aktív tag
Erre én is gondoltam, de a képeket úgy szeretném megjeleníteni, hogy egyik a másik után átmenetesen változanak például, vagy valami hasonlót. A Power pointban meg csak ide-oda mozoghatnak különféleképpen. Meg nem tudom lehet-e az összes slide-hoz zenét tenni vagy csak egyenként. Mert én alapzenét szeretnék amig a képek megjelengetnek szép sorjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest