-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Oh vannak ám itt is gondok. Pl mivel laptop nem látom az akku állapotát,tehát csak a ledre utalhatok. A laptop hangerőállitója nem mükszik csak ha én egérrel huzom a csuszkát.A kép kicsit homályos nem olyan tiszta mind ha fent lenne a gma3100 driver.Müxik de nem az igazi. Wifi nincs. Jha Kp val indul ha rajta van a töltö meg a hálókábel
ha minden ki van húzva akkor elindul. Hát hirtelen ennyit tudok irni róla.
-
ko9
addikt
Hmm mostmár én se találom... Pedig nekem ISO-ban van meg, és abban szedtem le egyből. Érdekes...
Amúgy ha csak simán egyparancsos megoldással lett átkonvertólva DMGból ISO-ba akkor szerintem nem fog működni. Érdemes ez alapján megcsinálni.
Windowsról X-Flash progival meg kilehet irni a DMG-t is pendrivera.Warezen meg kicsit csökkentsünk ha lehet.
-
curvedpin
tag
mindegy egy probat meger:
Ezt letoltod, egy DMG fajl...
Ezt is letoltod, ez a Transmac 20napos probaja.
Pendrive bedug, Transmacen katt jobbal a pendrivera -> Format Disc->Format with Disc Image (lsd. kep)
Bekapcsolod az USB -bootot, vagy ibootban bebootoltatod, nagyon sokaig bootol, aztan hajra! -
TonTomika
aktív tag
Ahogy nézegetem insanelymac.com-on másoknak se nagyon megy ez a kártya.
-
Gordiann
őstag
valószinüleg a "letöltöttem a netről"-lel van probléma
nálam simán települ (a hasonló netes verzió)
De ami még tippem, hogy nem telepítettél frissítéseket, vannak szoftverek, amik megkövetelik a 10.6.2-t, 10.5.7-et és hasonlók. Pl. a Photoshop CS5 hamarosan megjelenik, az 10.6.3- at kér.
-
varsam
őstag
-
varsam
őstag
Kext Utility, ezt csak elindítod és lefut.
Ha nviject nem megy, akkor próbáld nvkush-t. (de ne egyszerre a kettőt)
A com.apple.Boot.plist módosítás nem megy? Ha így csinálod, akkor nem kell semmilyen kext.
-
varsam
őstag
Másold át a fájlt valami másik mappába (Documents pl) ott nyisd meg és szerkeszd. Ha kész vagy, akkor másold vissza az eredeti helyére, kérni fogja az admin jelszót, azt megadod és kész. Ezután indíts egy Kext Utility-t, várd meg még lefut és restartolj. Utána mennie kell.
-
varsam
őstag
Ha van az extra mappában com.apple.Boot.plist fájlod, akkor tedd be ezt a két sort:
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>Amennyiben nincs, akkor nvkush v nvinject kextet haszálj.
A server, az server, más célt szolgál mint a desktop. Normál felhasználásra ne azt tedd fel.
-
tlac
Topikgazda
szerintem úgy, ahogy egy vinyóra, csak az usb-s eszközt kell kijelölni
azt kellene tisztázni, hogy milyen gépről van szó
osx-et olyan gépeken lehet használni, ami hasonlít az eredeti apple gépekhezolvasgasd a topikot, pl. az 1. hozzászólást és persze rengeteget kell google-özni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest