Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron86
tag
sziasztok
valaki aki tud kérem segítsen,
iatkos és ideneb iso-t kiírtam sajnos mind a 2ővel csak a telepítő első szakaszáig jutok.
grafikus felület már meg van eddig az se volt, de most az a baj nem megy tovább a telepítő a lemez választásnál nem talál semmit,
a disk util-be lépbe próbálom a lemezem particionálni de nem találja illetve nem látja a hdd-m
ha pedig a root-ba csinálok új partíciót akkor tölt 1egy gyorsat majd "unable" (error -61)
és enyi, nem csinál tovább semmit pedig annak ellenére hogy iatkos és ideneb is leírta a tiszta telepítés folyamatát értem mit ír de nem tudom mivel csináljam,remélem érthetően fejeztem ki magam
kezdő vagyok még az almával
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

tlac