-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron86
tag
erre a gondra rá jöttem, sajnos nem ismerte fel a vinyóm (WD 500GB sata2)
de egy samsungra már fel ment (320GB sata)
csak jelenleg az a baj hogy simán újra indult amint a telepítő befejezte bootolásnál be jött egy képernyő több lehetőséggel és bármelykre nyomok entert tölt pármásodpercet és ujjra indul. -
trebron86
tag
sziasztok
valaki aki tud kérem segítsen,
iatkos és ideneb iso-t kiírtam sajnos mind a 2ővel csak a telepítő első szakaszáig jutok.
grafikus felület már meg van eddig az se volt, de most az a baj nem megy tovább a telepítő a lemez választásnál nem talál semmit,
a disk util-be lépbe próbálom a lemezem particionálni de nem találja illetve nem látja a hdd-m
ha pedig a root-ba csinálok új partíciót akkor tölt 1egy gyorsat majd "unable" (error -61)
és enyi, nem csinál tovább semmit pedig annak ellenére hogy iatkos és ideneb is leírta a tiszta telepítés folyamatát értem mit ír de nem tudom mivel csináljam,remélem érthetően fejeztem ki magam
kezdő vagyok még az almával -
trebron86
tag
Üdv.
sikerült leszednem az ideneb 10.5.8 lite és iatkos v7-et
nos ezzel már kapok apple logót pár másodperc a bootolás után de mikor a töltés jelző elindul lekapcsolja a merevlemezemet aztán csak megy a töltés jelző de nincs változás 1h-ra múlva se a képernyőn.
szerinted?
most mit tegyek.
a winyóm ata 66 10gb amire próbáltam tenni
(az 500gb-s vinyóm televan olyan adatokkal amit sok munka által csináltam és nem igazán akarok rizikózni ezért le is húztam a gépről mikor ezt próbáltam) -
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki tud kérem segítsen!
Az a problémám hogy a telepítés nem megy PC-re.
Sok keresés után eljutottam addig a pontig ahol már elő van készítve a merevlemezem, fenn 1 működő XP + acronis disk és még egy csomó dvd lemezt elírtam hiába mert ugyan is akár melyik lemezről bootolnék elindul a boot de nem jut el az APPLE logo-ig sem.Természetesen használtam forrást is [link]
Mindent úgy tettem ahogy azt a fenti linken említettek de hiába mert valamiért mégsem megy.
Mondjuk nem az ő általa leírt verziókkal próbálkoztam hanem amit találtam 10.5.6 leo x86, 10.5.2 leo x86, 10.4.8. leo x86, leo4in1, tohleox86, és még egyet leszedtem ami kifejezetten az AMD-re volt optimalizálva de még se mentem vele sokra.
Erre a konfra kéne valami ami megy is.
AMD 7750 black box
gigabyte ma790x-ud3p
ati hd 2600xt
wd sata2 500gb (DE elősször szeretném ha a kis winyómra menne fel előbb.
pioner dvd-rw
kb enyi.Írjatok mert már nem bírom cérnával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest