- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibuszh
tag
Hali!
Kipróbáltam az iDenebet,létrehoztam egy fat32-es particiót, feltelepítettem rá Macet.
Szóval az install megvolt hiba nélkül, most kellene aktívvá tennem a OS X particióját.
Ehhez Hiren's Boot CD 9.5-ot használtam, azon belül pedig Acronis Disk Director Suite 9.0.554 particionáló progit.És a neten talált Mac OS X installálás leírása szerint elvileg ott két particiót kellene látnom és mindkettőt aktívvá kellene tennem.A kisebb baj h nem értem mi az a két partició, a nagyobb baj pedig h én nem találtam azt a menüt ahol aktívvá kellene tennem a particiót(Disk\Set Active).
Ráadásul most már a Windowsban sem látom a OS Xnek létrehozott fat32es particiót.Fogalmam sincs, h mit kellene tennem, és fontos lenne h feltudjam a telepíteni az OS X-et,szóval nagyon hálás lennék h vki tudna segíteni.
Elnézést, h ilyen problémás eset vagyok, előre köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest