- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Clickbait #19996 üzenetére
Az a helyzet, h nem szeretném 0-ról kezdeni, épp eleget tököltem ezen 2 beállításával, de persze értem mit mondasz, jobb tiszta lappal kezdeni, előszőr MAc, utána a többit
Ez még MBR-t használ, v GPT, bár lehet hülye kérdés, az csak winnél van, ill NTFS-re formázott külső vinyót olvassa ez is, v csak3G driver-el?
(#19997) Xero: akkor lehet nem erőltetem, ha hw-esen nem teljes a kompatibilitásom, nem szeretnék sokat vesződni vele, bőven elég volt a 2 winnel...
Lehet virtualbox-ba próbálom ki (ha elmegy...), v felteszek egy linuxot. Láttam itt vhol egy notis kompatibilitási listát, azon Lenovohoz semmi infó nem volt, bár olvastam vki itt lenovora is rakott. Pontosan milyen hardver is kell hozzá, ha egyet kéne mondani, HP, Dell-nél melyik felelne meg?
amúhg neked is1 hszban olvastam os beszerzésében topiclakók tudnak segíteni, az hogyan is megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest