- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Clickbait #19996 üzenetére
Az a helyzet, h nem szeretném 0-ról kezdeni, épp eleget tököltem ezen 2 beállításával, de persze értem mit mondasz, jobb tiszta lappal kezdeni, előszőr MAc, utána a többit
Ez még MBR-t használ, v GPT, bár lehet hülye kérdés, az csak winnél van, ill NTFS-re formázott külső vinyót olvassa ez is, v csak3G driver-el?
(#19997) Xero: akkor lehet nem erőltetem, ha hw-esen nem teljes a kompatibilitásom, nem szeretnék sokat vesződni vele, bőven elég volt a 2 winnel...
Lehet virtualbox-ba próbálom ki (ha elmegy...), v felteszek egy linuxot. Láttam itt vhol egy notis kompatibilitási listát, azon Lenovohoz semmi infó nem volt, bár olvastam vki itt lenovora is rakott. Pontosan milyen hardver is kell hozzá, ha egyet kéne mondani, HP, Dell-nél melyik felelne meg?
amúhg neked is1 hszban olvastam os beszerzésében topiclakók tudnak segíteni, az hogyan is megy?
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Olvasgattam 1., ill legutóbbi hsz-okat, ahogy elég sok szívás van OS X PC-s telepítésével...
Lenovo G580 dual (Intel+NVidia) videokaris notim van , ilyen paraméterekkel , van rajta dual bootban egy 64 bites Win7 Ulti+ Win8 Pro (ezeket szeretném meghagyni), kérdésem harmadiként külön partícióra OSX felrakható-e erre a konfigra (esetleg elsőnek kellett volna?) , 2 db Win boot dolgaiba nem rondít bele, nem ír felül, állít el vmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest