- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
USB-s Wifi ok, tudom, hogy hogy kell csak a kextet kéne megnyitnom, hogy az info.plist-hez férjek. Abban kell két sort módosítani (tegnap már csináltam) és utána 100%-san működik. Csak most nem megnyitható a kext, amit feltettem (ralink oldaláról) és így nem tudom írni a fájlt. Amúgy linksys by cisco WUSB600N ver.2.
Egy oldalt múltkor linkeltél, ott van is ilyen combo. Azt hogy kell feltenni, ha már leszedtem?
Mit tegyek, ha már feltettem az EasyBeastet? Letöröljem? Azt hogy kell? Mit tegyek fel és hova, az Asus P5KPL-AM SE alaplapomhoz?
Permission repair?
Hát nem volt. Az hogy kell?
(akkor azért dobált hibaüzenetet...
)
iCloud/App Store-ra akkor visszatérünk, köszi!
Szóval most ilyen a rendszer:
Lion USB-vel fent (10.7), chameleon fent (1684, legfrissebb), EasyBeast fent. Bebootol a Win7 64bit Ultimate is és a Lion is.
Felraktam az usb wifi drivert, csak hozzá kell férjek a kexthez, hogy módosítsak két sort. Utána lesz netem is a meacen.Eddig ennyi. Hogyan tovább? Inkább megvárom, míg megírod, mert tegnap is magamnak keresgéltem és hát a rendszer összeomlott. Csak rBoottal tudtam beindítani a liont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest