- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Cs1bu
tag
up
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Most volt itt nálam haverom, és sajnos sikerült lebeszélni a dologról, mert azt mondta, hogy egy hónap múlva vevő lesz a Samsung ramjaimra az akkori új árakért... Sajnos ugrik az üzlet... bocsánat... szia!
-
Sygoinon
csendes tag
Meddig vagy ott, mert én tatai vagyok, és még fel kell utaznom... most még én is dolgozom, ezért leghamarabb 5 körül vagyok pesten... És még a pályaudvarról el is kell mennem a Redtowerbe... Egyébként lesz még legalább egy óránk, hogy teszteljük a ramokat??? Mert ha nem, akkor nem is érdemes nagyon tesztelgetni...
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Bocs, hogy sak most jezek vissza, de egyik haverom felhívott, hogy kellene neki kölcsön pénz... Elég sokat kért, és délután kell odaadnom neki (Mármint ahhoz képest sok, mint amennyim összesen volt...) Sajnos csak egy hét múlva tudja visszaadni, emiatt pedig nem nagyon tudok pénzt adni neked... csak a ramot... Így is jó neked esetleg?
Egyébként milyen időzítésekkel megy?
Van rajta passzív hűtés? -
Cs1bu
tag
Hát akkor mondom hogy 1GB DDR 2 SAMSUNG DDR2 533MHZ 15,550FT
Én ennyiért tudom hozni magamnak ezt a ramot, az enyémet meg 30-35 be szeretném eladni. Ha neked megfelelne a +5k Ráfizu, akkor akár...akár még ma is benne lennék a boltban...de tudod én olyan ember vagyok akivel lehet beszélni -
Sygoinon
csendes tag
Nem tudom, hogy 2 GB Samsung 533-as Ram megfelelne-e neked vagy nem, de ha igen, akkor az árral hogyan tudnánk egyezkedni?
-
Cs1bu
tag
up
-
Cs1bu
tag
UP
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
up mert sürgös..
-
Cs1bu
tag
Up
-
end73
aktív tag
puu
-
Cs1bu
tag
A téma adott
1 gb mushkinnal szeretnék valamit boltolni....
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest