- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
Cs1bu
tag
up
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Most volt itt nálam haverom, és sajnos sikerült lebeszélni a dologról, mert azt mondta, hogy egy hónap múlva vevő lesz a Samsung ramjaimra az akkori új árakért... Sajnos ugrik az üzlet... bocsánat... szia!
-
Sygoinon
csendes tag
Meddig vagy ott, mert én tatai vagyok, és még fel kell utaznom... most még én is dolgozom, ezért leghamarabb 5 körül vagyok pesten... És még a pályaudvarról el is kell mennem a Redtowerbe... Egyébként lesz még legalább egy óránk, hogy teszteljük a ramokat??? Mert ha nem, akkor nem is érdemes nagyon tesztelgetni...
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Bocs, hogy sak most jezek vissza, de egyik haverom felhívott, hogy kellene neki kölcsön pénz... Elég sokat kért, és délután kell odaadnom neki (Mármint ahhoz képest sok, mint amennyim összesen volt...) Sajnos csak egy hét múlva tudja visszaadni, emiatt pedig nem nagyon tudok pénzt adni neked... csak a ramot... Így is jó neked esetleg?
Egyébként milyen időzítésekkel megy?
Van rajta passzív hűtés? -
Cs1bu
tag
Hát akkor mondom hogy 1GB DDR 2 SAMSUNG DDR2 533MHZ 15,550FT
Én ennyiért tudom hozni magamnak ezt a ramot, az enyémet meg 30-35 be szeretném eladni. Ha neked megfelelne a +5k Ráfizu, akkor akár...akár még ma is benne lennék a boltban...de tudod én olyan ember vagyok akivel lehet beszélni -
Sygoinon
csendes tag
Nem tudom, hogy 2 GB Samsung 533-as Ram megfelelne-e neked vagy nem, de ha igen, akkor az árral hogyan tudnánk egyezkedni?
-
Cs1bu
tag
up
-
Cs1bu
tag
UP
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
up mert sürgös..
-
Cs1bu
tag
Up
-
end73
aktív tag
puu
-
Cs1bu
tag
A téma adott
1 gb mushkinnal szeretnék valamit boltolni....
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest