- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cs1bu
tag
up
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Most volt itt nálam haverom, és sajnos sikerült lebeszélni a dologról, mert azt mondta, hogy egy hónap múlva vevő lesz a Samsung ramjaimra az akkori új árakért... Sajnos ugrik az üzlet... bocsánat... szia!
-
Sygoinon
csendes tag
Meddig vagy ott, mert én tatai vagyok, és még fel kell utaznom... most még én is dolgozom, ezért leghamarabb 5 körül vagyok pesten... És még a pályaudvarról el is kell mennem a Redtowerbe... Egyébként lesz még legalább egy óránk, hogy teszteljük a ramokat??? Mert ha nem, akkor nem is érdemes nagyon tesztelgetni...
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Bocs, hogy sak most jezek vissza, de egyik haverom felhívott, hogy kellene neki kölcsön pénz... Elég sokat kért, és délután kell odaadnom neki (Mármint ahhoz képest sok, mint amennyim összesen volt...) Sajnos csak egy hét múlva tudja visszaadni, emiatt pedig nem nagyon tudok pénzt adni neked... csak a ramot... Így is jó neked esetleg?
Egyébként milyen időzítésekkel megy?
Van rajta passzív hűtés? -
Cs1bu
tag
Hát akkor mondom hogy 1GB DDR 2 SAMSUNG DDR2 533MHZ 15,550FT
Én ennyiért tudom hozni magamnak ezt a ramot, az enyémet meg 30-35 be szeretném eladni. Ha neked megfelelne a +5k Ráfizu, akkor akár...akár még ma is benne lennék a boltban...de tudod én olyan ember vagyok akivel lehet beszélni -
Sygoinon
csendes tag
Nem tudom, hogy 2 GB Samsung 533-as Ram megfelelne-e neked vagy nem, de ha igen, akkor az árral hogyan tudnánk egyezkedni?
-
Cs1bu
tag
up
-
Cs1bu
tag
UP
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
-
Cs1bu
tag
up mert sürgös..
-
Cs1bu
tag
Up
-
end73
aktív tag
puu
-
Cs1bu
tag
A téma adott
1 gb mushkinnal szeretnék valamit boltolni....
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest