- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Most volt itt nálam haverom, és sajnos sikerült lebeszélni a dologról, mert azt mondta, hogy egy hónap múlva vevő lesz a Samsung ramjaimra az akkori új árakért... Sajnos ugrik az üzlet... bocsánat... szia!
-
Sygoinon
csendes tag
Meddig vagy ott, mert én tatai vagyok, és még fel kell utaznom... most még én is dolgozom, ezért leghamarabb 5 körül vagyok pesten... És még a pályaudvarról el is kell mennem a Redtowerbe... Egyébként lesz még legalább egy óránk, hogy teszteljük a ramokat??? Mert ha nem, akkor nem is érdemes nagyon tesztelgetni...
-
Sygoinon
csendes tag
Szia! Bocs, hogy sak most jezek vissza, de egyik haverom felhívott, hogy kellene neki kölcsön pénz... Elég sokat kért, és délután kell odaadnom neki (Mármint ahhoz képest sok, mint amennyim összesen volt...) Sajnos csak egy hét múlva tudja visszaadni, emiatt pedig nem nagyon tudok pénzt adni neked... csak a ramot... Így is jó neked esetleg?
Egyébként milyen időzítésekkel megy?
Van rajta passzív hűtés? -
Sygoinon
csendes tag
Nem tudom, hogy 2 GB Samsung 533-as Ram megfelelne-e neked vagy nem, de ha igen, akkor az árral hogyan tudnánk egyezkedni?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest