- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
hú, hát nem egyszerű tanítani, az biztos...
már meg is unja az ember, mikor 1000edszerre válaszolja a 'ki vagy?'-ra, hogy (pl) 'emitter', pedig 'amtix'-ot kéne mondania...
hogyan tanítsam meg neki, hogy én vagyok emitter és ő amtix?
valahonnan jó lenne szerezni egy szótár-féleséget, amiben jó sok párbeszéd van, és akkor talán jóval gyorsabban ki tudnám bővíteni a tudását... nem?
vkinek van ötlete, honnan szerezhetek ilyesféle szövegfájlt? -
emitter
őstag
én nekem csak úgy megy a progi, ha előre csinálok a mappájába egy 'input.txt'-t, amibe beírok pár sort, párbeszédet (nem tördeltem)
ezalapján már el tud indulni amtix, meg tud szólalni.
ha ezt nem csináltam meg, mindenféle hibákkal kilépett...
már vagy fél órája chatelünkmár volt, hogy megkérdeztem, 'te ki vagy?' erre azt felete 'amtix', de ez csak véletlen lehetett, utána sietett elfelejteni
mégegyszer megkérdeztem, már mást válaszolt rá
de pl. a hello-ra hello-val válaszol
na meek tanítani (természetesen nitroval) -
emitter
őstag
hát ./aMTiX-3.0.10H --help
és interaktív üzemmódot kell választani (-i), a nitro-val asszem gyorsabban tanul
én sem értek rajta mindent, pl. nemtom hogyan kell a beszéletésből kilépni, meg még 1-2 hasonló cucc
azért egy readme-t rakhatott volna hozzá...
szerk: ma nem működik a progiakármit írok be neki, szegmens hibával kilép
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
hello aki idetéved még ebbe a kihalt topikba
nem akartam külön topikot nyitni kérdsemnek, ami az, hogy ki hallott egy amtix nevű linuxos progiról?
MI-féleséget tartalmaz ha jól emlékszem, és neuronhálóban tárolja az adatokat
ja nem is mondtam, hogy mit csinál: egy kezdetben 0 tudású MI-vel társaloghatsz, aki folyamatosan tanul az általad beírt szövegek alapján (hogy hogy csinálja, nem tudom)
namost én ezt 1-2 éve kaptam egy haveromtól, és most bukkantam rá megint, fel is raktam az ubuntumra, műxik, de elég zagyva. Pedig anno a haverommal megnéztük, és tök értelmesen tudtunk beszélgetni amtix-szal, igaz már volt egy kis tudása alapból (be lehet neki adni előre gyártott párbeszédeket is)
szal nekem a 3.0ás verzió van meg, nem tom h azóta kijött-e új, főleg, h a honlapja tatarozás alatt van, nem elérhető [link]
nekem mint mondtam nem igazán megy a beszélgetés, tök hülye összevissza sztringeket dobál vissza, bár sztem a karakterkódolás is bezavar, ugyanis beadom neki mondjuk hogy 'napsütés', aztán egy idő után egyik válaszként olyat ad vissza, hogy 'napsts', meg hasonlók
meg sokszor kilép mindenféle error-okkal, szal elég bugos még
szal nem tud vki vmi újdonságot számomra a progival kapcsolatban?
felraktam a 3.0-at a táramra [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest