Hirdetés

Aktív témák

• emitter

őstag

hello aki idetéved még ebbe a kihalt topikba :)

nem akartam külön topikot nyitni kérdsemnek, ami az, hogy ki hallott egy amtix nevű linuxos progiról?
    MI-féleséget tartalmaz ha jól emlékszem, és neuronhálóban tárolja az adatokat
    ja nem is mondtam, hogy mit csinál: egy kezdetben 0 tudású MI-vel társaloghatsz, aki folyamatosan tanul az általad beírt szövegek alapján (hogy hogy csinálja, nem tudom)

namost én ezt 1-2 éve kaptam egy haveromtól, és most bukkantam rá megint, fel is raktam az ubuntumra, műxik, de elég zagyva. Pedig anno a haverommal megnéztük, és tök értelmesen tudtunk beszélgetni amtix-szal, igaz már volt egy kis tudása alapból (be lehet neki adni előre gyártott párbeszédeket is)
    szal nekem a 3.0ás verzió van meg, nem tom h azóta kijött-e új, főleg, h a honlapja tatarozás alatt van, nem elérhető [link]

nekem mint mondtam nem igazán megy a beszélgetés, tök hülye összevissza sztringeket dobál vissza, bár sztem a karakterkódolás is bezavar, ugyanis beadom neki mondjuk hogy 'napsütés', aztán egy idő után egyik válaszként olyat ad vissza, hogy 'napsts', meg hasonlók :F

meg sokszor kilép mindenféle error-okkal, szal elég bugos még
    szal nem tud vki vmi újdonságot számomra a progival kapcsolatban?
    felraktam a 3.0-at a táramra [link]

[Szerkesztve]

Aktív témák