- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ja este én is láttam csak nem szeretek telefonról posztolni de köszi, hogy belinkelted ide.
Asszem kell 1-2 dolgot törölni játék SSD-ről még időben, melóban szabi már kivéve. 'itthon melózok de azért szóltam előre biztos ami biztos alapon'
Mivel soloban fogok játszani egy jó ideig igazából mind 1 melyik szerveren kezdem, majd akkor ott eldöntöm melyik lesz.
Sztem évek óta nem volt ekkora kockulás amit ez miatt fogok csinálni abban a 3 napban amit a founder pack ad.'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'
Mind a 2 jó választás sztem, Zerker elvileg egyik top tier kari a játékban akárhol nézel utána illetve supportnak is mindig örülnek ha van.
Lesz majd női zerker is később, engem talán majd az fog érdekelni. -
Daelion
őstag
Nagyon helyes, eddig ugye a 'placeholder' megjelenés Steam lapján március vége fele lett volna.
Akkor meg engem érdekelni fog a Tiny Tina's Wonderland is azt így legalább nincs ütközés.Addig meg talán eldöntöm, hogy Blade vagy Sorc legyen e az első main kari.
'altozni csak később szoktam ilyen játékokban'
-
Daelion
őstag
Na már töltöm is, nyáron vettem silver founder packot. 'akkor még nem volt bronze'
Most így nem ismerte fel de vissza mentem oldalra és újra rámentem, hogy jelentkezést a bétára+ vissza léptem Steamre és már ott is volt Technical beta.Azért az érdekes, hogy a mostani napra kész orosz verzió a gépemen alig van 50+ giga.
-
Daelion
őstag
Hát ennek nem örülök bár lehet, hogy jobb mintha kiadták volna tudva hogy még vannak vele gondok.
De legalább a beta dátumot sikerül kibökni végre.No mind 1 így is kezdtem már azon agyalni, hogy fog beleférni még pár játék mielőtt megjelenik azt így marad több időm azokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest