Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ja este én is láttam csak nem szeretek telefonról posztolni de köszi, hogy belinkelted ide.

Asszem kell 1-2 dolgot törölni játék SSD-ről még időben, melóban szabi már kivéve. 'itthon melózok de azért szóltam előre biztos ami biztos alapon'
Mivel soloban fogok játszani egy jó ideig igazából mind 1 melyik szerveren kezdem, majd akkor ott eldöntöm melyik lesz.
Sztem évek óta nem volt ekkora kockulás amit ez miatt fogok csinálni abban a 3 napban amit a founder pack ad.
'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'Mind a 2 jó választás sztem, Zerker elvileg egyik top tier kari a játékban akárhol nézel utána illetve supportnak is mindig örülnek ha van.
Lesz majd női zerker is később, engem talán majd az fog érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Apple iPhone 17 - alap
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- OTP Bank topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'