Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack #967 üzenetére
960 körül vagyok..
-
Daelion
őstag
válasz
Sehol mert újra kellett kezdenem West-en.
Azért kicsit kellemetlen, hogy Founder pack + kivettem 3 nap szabit head start-ra és semmit se értem vele, sőt sztem már azok is előttem járnak akik hivatalos nyitáskor kezdtek egy nem túl zsúfolt szerveren.
Na mind1 nem sietek én sehova, engem annyira nem szoktak elzavarni ezek a item level 'falak' amikor belassul az egész. 'játszottam már elég Ázsia MMO-t hogy tudjam milyen ez'
-
válasz
~1200 az item levelem, a három karin összesen.
-
freddirty
senior tag
válasz
Szarul
Van ugye egy grind fal a játékban amit nem láttam annyira reklámozni, de játékosok 90%-a ott fogja abbahagyni a game-et (viszlát queue :) . A T1-es cuccokat ugye upgradelni kell és ahhoz durva mennyiségű anyagra van szükség.
Pl csak a fegyó hogy felvidd +15-re (ilvl600):
- ~100k harmony shard
- 15k destruction stone fragment
Ha az összes T1 matit adó szigeti walking sim küldit megcsinálod akkor abból kábé +13-as szintre fel lehet húzni. onnan még 4-6k destruction stone és 25-50k harmony shard kell.
Nem véletlen hogy sokan alt karikat húznak fel, powerpassolnak, chaos dungont tolnak vég nélkül.
Én asszem elviszem a story-t amíg kényelmes, meglesz kb a +14 ezzel, de aztán köszönöm ennyi volt, majd visszanézek ha esetleg valami érdekes jön a játékba. -
savior
őstag
válasz
En 1010ig vittem, de szerintem most abba is hagyom. Kontent kozul csak a szigetezes eventeket tudom csinalni, ami alig ad rewardot. Chaos dungeon megy meg, mert aby meg guardianba eleg hamar elakadtam. Cube meg platinium field belepo pedig nem esik.
Ezek az egyhitelos bossok kiakasztanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest