Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pár napja én is játszom vele így próba szinten mert már régóta követem a játékot.
Egyenlőre nem volt semmilyen nagyobb gond és a játék is nagyon jól fut ahhoz képest,hogy eddig akármilyen MMO-t játszottam mindegyiknek volt valami optimalizációs gondja.
Még csak lvl 24 vagyok 'Soul Master' de nem sietek meg szerintem nem tervezem itt játszani end-game szinten mert azért fura így orosz szerveren azzal a tákolt angol patch-el.

VPN-t én használtam 3 napig az ingyenes részét az ExitLag-nak ami nagyon egyszerű és 0 lag volt vele illetve most használom az 1 hetes ingyenes ProtonVPN-t ami hasonlóan egyszerű/gyors.
Teljesen ingyenes VPN-be meg nem nagyon bízom,legtöbb elég 'shady' ha utánuk olvas az ember és ha lehet nem használnék olyat.
Próbálgatni azért jó ez amíg nem lesz EU/NA.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest