Hirdetés
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pár napja én is játszom vele így próba szinten mert már régóta követem a játékot.
Egyenlőre nem volt semmilyen nagyobb gond és a játék is nagyon jól fut ahhoz képest,hogy eddig akármilyen MMO-t játszottam mindegyiknek volt valami optimalizációs gondja.
Még csak lvl 24 vagyok 'Soul Master' de nem sietek meg szerintem nem tervezem itt játszani end-game szinten mert azért fura így orosz szerveren azzal a tákolt angol patch-el.

VPN-t én használtam 3 napig az ingyenes részét az ExitLag-nak ami nagyon egyszerű és 0 lag volt vele illetve most használom az 1 hetes ingyenes ProtonVPN-t ami hasonlóan egyszerű/gyors.
Teljesen ingyenes VPN-be meg nem nagyon bízom,legtöbb elég 'shady' ha utánuk olvas az ember és ha lehet nem használnék olyat.
Próbálgatni azért jó ez amíg nem lesz EU/NA.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest