- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pár napja én is játszom vele így próba szinten mert már régóta követem a játékot.
Egyenlőre nem volt semmilyen nagyobb gond és a játék is nagyon jól fut ahhoz képest,hogy eddig akármilyen MMO-t játszottam mindegyiknek volt valami optimalizációs gondja.
Még csak lvl 24 vagyok 'Soul Master' de nem sietek meg szerintem nem tervezem itt játszani end-game szinten mert azért fura így orosz szerveren azzal a tákolt angol patch-el.

VPN-t én használtam 3 napig az ingyenes részét az ExitLag-nak ami nagyon egyszerű és 0 lag volt vele illetve most használom az 1 hetes ingyenes ProtonVPN-t ami hasonlóan egyszerű/gyors.
Teljesen ingyenes VPN-be meg nem nagyon bízom,legtöbb elég 'shady' ha utánuk olvas az ember és ha lehet nem használnék olyat.
Próbálgatni azért jó ez amíg nem lesz EU/NA.

Új hozzászólás Aktív témák
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- AutoCAD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 500 (PT515-52) BONTÁS RTX 2080 Super, i7 10750H 300Hz alkatrészek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest