- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
calevara
csendes tag
Na ezek után döntsem el mi a jó
-
calevara
csendes tag
válasz
Tomifromspac #1408 üzenetére
Nagoyn köszönöm! Gondolkodtam hogy digitálisra áttérek, de ahogy olvastam valaki azt mondja anaglóg a jó más meg a digitális, ezen eligazodni nem egyszerű
-
calevara
csendes tag
Létezik, hogy ha hangkártyát cserélek Xonar D1-re vagy DX-re akkor szebbek lesznek a hangok a Z906-ból? A basszus nem igazán jön be jelenleg.....SB Audigy 2 ZS kártyán van most analógon.
-
calevara
csendes tag
Hali,
A hangsugárzók vannak jelölve h melyik melyik? Értem ez alatt, hogy 2 első vagy 2 hátsó között van különbség, vagy mindegy?
-
calevara
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó z906, vennék mostanság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest