Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
hadogabi1 #2906 üzenetére
Ez sajnálatos. Amúgy már én is fogtam a fejemet, mikor meghallottam, hogy őt kaptam. Eleve alig értettem az akcentusa miatt... Plusz ő tényleg a sztenderd ügyintéző, azt csinálja, ami a papíron van, míg Tamás, sokkal rugalmasabb volt, azt nézte, hogy hogyan tud segíteni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
hadogabi1 #2903 üzenetére
Detto ugyanez.
Én az évek során pont ezért vettem logi termékeket (hiába a sokszor totálisan indokolatlan felár) mert bíztam a korrekt garanciális ügyintézésben. Mert ha még azt mondanánk hogy a minőséget kell megfizetni, nos ez nem így van esetünkben, ezt bátran ki merem jelenteni így kb 10 év után.Akkor erről is leszokunk..
-
CptAdamica
veterán
válasz
hadogabi1 #2900 üzenetére
Alexandrától én is téptem a hajam, de a másik csávó rendes volt. Nekem a G633-on ki volt folyva a ragasztó a felső fejpárna mellett, elmondtam nekik, cserét kértek, majd le kellett fotóznom. Ezt a fotót elfogadták, majd annyit kértek, hogy tegyem működésképtelenné a jelenlegi fejhallgatót, ezt úgy tettem meg, hogy középen ketté törtem, majd elküldtem nekik a fotót és küldtek egy újat.
-
kerlac
őstag
válasz
hadogabi1 #2433 üzenetére
Értem, akkor HDMI itt nem játszik? Valószínű PC-re nem is fogom, mert messze van sajna.
Viszont azon agyalok, hogy IPTV nézése esetén külön össze kell-e kötnöm a box-al is, vagy elég, hogy a tV-vel összehoztam. Mert a régi DVD lejátszón nem tudtam ezt megoldani, vagy a box, vagy a TV.... macerás volt...
-
ZsoZso78
tag
válasz
hadogabi1 #2399 üzenetére
Úgy látom mindig akadnak olyan emberek,akik megvédik a saját cuccaikat még annak ellenére is,hogy vannak hibái.Te vagy logitech ügynök vagy vagy saját magaddal is elhiteted,hogy csillagos ötös ennyi pénzért.Az a baj ezzel,hogy ezek nem olyan kis hibák ilyen árért.Nem szeretnék belemenni semmilyen vitába én csak leírtam röviden milyen hibáktól szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest