Új hozzászólás Aktív témák
-
lean
aktív tag
nem digitális kábelel kéne összekötni szvsz vagy legalábbis általános használat során analógra váltani..amúgy a pukkanást nálam vmilyen háztartási készülék (jellemzően hűtő) ki/be kapcsolása okozhatja.legalábbis nekem akkor csinálja. a logi dekóderét én már majd egy éve nem használom tán már be is rohadt:
egyszerűen egy jó hangkari mellett nincs rá szükség szvsz
-
Anyád911
tag
Kábelcsere vájtfülűeknek, szvsz nincs sok jelentősége. Ha veszel hozzá, arra figyelj, hogy ne legyen túl vastag, mert nem fog beleférni a csiptető lyukába.
ST-kábel fix, ST-ba bele van hegesztve, a vége D-subhoz hasonló 14 v 15 tűs. Lehet h kicsit hosszabb, mint 1m, de túl sokra ne számíts... nálam a mly és a ST elég közel van egymáshoz (l. link fent) így nem volt gond.
Szerintem ha falra teszed, biztos hogy nem tudod pontosan belőni. Ha asztalon v polcon áll a saját lábán, akkor vízszintese úgy forgatod ahogy akarod ugyebár és enyhén felfelé dől, de állítani nem lehet. Szintúgy, ha falra szereled, el kell forgatni teljesen a talpat, így valamennyire lefele néz majd, de magad felé nem tudod fordítani.A Pc-s holmi nemsokára költözik a padlástérben kialakítandó "második nappali"-ba... na ott még én is csak tervezem, hogy mi hogy legyen...
-
Anyád911
tag
Kábelhosszak a manualból kikopizva:
5 db szabványos 18-as vastagságú hangszórókábel:
2db 7,6m hossz., 3db 4,6m hossz
Táp (ez csak sacc, nemrég kötöttem újra a rendszert mert kicsit átszabtam a média-tárolást, így nagyjából pontos lehet): 1,1m
Soundtouch kábel(szintén sacc): 0,8-0,9m
Hogy most éppen milyen csatlakozósat kapni, nem tudom, nekem csiptetős van, de nagyon korai széria.Ami a hangszórók elhelyezését illeti, én némileg felülbíráltam az általánosan elfogadottat (a négy szatellit nagyjából egy köríven szem- ill. fülmagasságban, középpont a hallgató, center a két front között középen, mély nagyjából bárhol): nálam a "tágabb" hangtér (nappali) miatt center a tv előtt/alatt, frontok a centerrel egymagasságban (padlótól kb. 70cm) a szoba sarkában (centertől kb. 220-220cm-re), mély a padlón centertől balra kb 1 méterre, hátsók az oldalfalon (nézési tengelytől ugyanúgy kb. 220cm-re, de kb. 25-30cm-rel hátrébb és kb. 180cm magasan).
Fontos, hogy az összes hangszóró a hallgatási pozíció felé nézzen, kivéve a mély, ami ferdén elég hülyén mutatna. Szerencsére, még építéskor becsöveztettem a falakat, így a kábelek (nem a gyári, hanem SAL kábelek) elvezetése nem volt bonyolult, csak alig fértek bele a csiptetőbe. Próbálok képet is berakni, remélem nem haraxanak meg a modik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest