Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Nem a hangjával van baj. Csak a fő kérdésed az ár/érték volt.
egy kisebb szobában nem használod ki a logit(mint ahogy a kolléga is mondta)
egy 20-30 nm-es szobában egy genius már szánalmasan kicsi lenne. Na ott aztán megküldöd a logit, és csak nézel.
És nekem alacsony hangerőn szép emlékeim vannak egy genius 3600ról. -
Henryk
aktív tag
Szerintem ugyanolyan jó a hangja kis szobában is, és halkan is, én csak így tudom hallgatni 2-3 kockán mert ha fentebbmegy dörömbölnek a szobám falán a szomszédok. 5kockánál még nemis volt hangosabbra véve, kivéve mikor csak a mélyet teszteltem, akkor megmozgattam mindent vele a szobában.
Nekem is tök fölösleges volt ekkorát venni, de amint mondtam nem azért vettem hogy szétszedjem vele a házat, hanem mert szép hangja van, jól néz ki mellé, meg van mit mutogatni a haveroknak -
Henryk
aktív tag
Én is így voltam vele, mikor át kellett utalni 25k-t az x52ért.. dehát itthon 30+fuvar lett volna..
pénz átment 2-3 nap alatt, aztán nézegettem a DPD-n a csomagkövetést hogy ugyan mikor tűnik el, de megjöttnincs velük gond, max annyi hogy nincs itt másnapra a cucc.
viszont rádsóznak egy 2k-s szerződést, +a szállítás, tehát a bruttó árhoz átlag egy 5k jár pluszba, viszont még így is olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged