- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyugyus
csendes tag
Nya az van, hogy egyszer jó, egyszer nem, úgyhogy inkább írtam a pixmania-nak, ahonnan rendeltem, hogy küldjenek hozzá egy érvényes kitöltött garancialevelet, hogy garanciálisan megjavíttassam. Aztán az lett a vége, hogy mivel még 8 napon belül szóltam így ingyen visszaszállítattják és ha szerintük is rossz, akkor kicserélik.
Remélem nem fog fél évbe telni mire ez a folyamat lezajlik, azt meg mégjobban remélem, hogy nem megint egy búgó(csigá)t kapok -
Thomyyyyy
tag
Hello!
Háááát...egy tippem van, de nem hiszem, hogy ez lehet, mert azt mondtad, hogy mindent kihúztál....utóljára a b.nőm hangfala csinált ilyet, mert be volt dugva neki egy mikrofon is és a kettő egymást gerjesztette, tehát a mély az valami bődult hangosan zúgni kezdett, ha van bedugva bármilyen mikrofonféleség vagy fejhallgató egyszerre a cuccal akkor talán ez lehet a gond, de amúgy más ötletem nincs...Ja a hangtesztelős bizbasz nem jött össze, nem tudok szerezni, de ha mégis lesz akkor szólok!
Csövi! -
Thomyyyyy
tag
Szeva!
Hát én sajna nem tudok ilyen helyet, de sz.tem annyira nem fontos, hogy tesztzenén próbáld ki, a lényeg úgyis az, hogy zene film játék és minél több kategóriában próbáld ki különböző hangerőkön.
Persze nem gond ha van tesztered is, de én ebben nem tudok segíteni...őőő...talán tudok szerezni egy mélynyomó tesztet, utánanézek, ha lesz akkor szólok, max msn-en átküldhetem vagy majd megdumálhatjuk!
Csocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest