- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Hello!
Háááát...egy tippem van, de nem hiszem, hogy ez lehet, mert azt mondtad, hogy mindent kihúztál....utóljára a b.nőm hangfala csinált ilyet, mert be volt dugva neki egy mikrofon is és a kettő egymást gerjesztette, tehát a mély az valami bődult hangosan zúgni kezdett, ha van bedugva bármilyen mikrofonféleség vagy fejhallgató egyszerre a cuccal akkor talán ez lehet a gond, de amúgy más ötletem nincs...Ja a hangtesztelős bizbasz nem jött össze, nem tudok szerezni, de ha mégis lesz akkor szólok!
Csövi! -
Thomyyyyy
tag
Szeva!
Hát én sajna nem tudok ilyen helyet, de sz.tem annyira nem fontos, hogy tesztzenén próbáld ki, a lényeg úgyis az, hogy zene film játék és minél több kategóriában próbáld ki különböző hangerőkön.
Persze nem gond ha van tesztered is, de én ebben nem tudok segíteni...őőő...talán tudok szerezni egy mélynyomó tesztet, utánanézek, ha lesz akkor szólok, max msn-en átküldhetem vagy majd megdumálhatjuk!
Csocsi! -
Thomyyyyy
tag
Bocsi, nem fért ki a link neve...
itt megtaláljátok: http://thomyyyyy.deviantart.com/gallery/
[Szerkesztve] -
Thomyyyyy
tag
Hali!
Még jó hogy érdekel....viccelsz???
Viszont ha valakinek K700i telója van annak tudok szolgálni egy 5400-as témával, dobom a linket! ------>
http://www.deviantart.com/deviation/46886693/?qo=7&q=by%3Athomyyyyy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
Remélem tetszeni fog?!
Ja és bocsi, hogy egy kicsit más dologgal zavarom a topicot, de úgy gondoltam, hogy hátha kell valakinek, aki imádja a logitech hangcuccát...
Csövi!
UI.: Letölteni a bal oldalon lévő ikonra kattintva lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest