- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyugyus
csendes tag
Nya az van, hogy egyszer jó, egyszer nem, úgyhogy inkább írtam a pixmania-nak, ahonnan rendeltem, hogy küldjenek hozzá egy érvényes kitöltött garancialevelet, hogy garanciálisan megjavíttassam. Aztán az lett a vége, hogy mivel még 8 napon belül szóltam így ingyen visszaszállítattják és ha szerintük is rossz, akkor kicserélik.
Remélem nem fog fél évbe telni mire ez a folyamat lezajlik, azt meg mégjobban remélem, hogy nem megint egy búgó(csigá)t kapok -
Gyugyus
csendes tag
Na megjött a cucc, nagyon brutál hangja van ; ) Viszont valamiért nagyon gerjed a mélynyomó, olyan hangja van, mintha fel akarna robbanni. Tegnap este egy jó ideig nem csinálta, akkor tök rendben volt, ma viszont megint folyamatosan. Csak akkor múlik el, ha nyomok egy némítást a vezérlőn (mute). Nincs feltekerve se a hangerő, se külön a mélynyomó hangerje, mégis zúg. Próbáltam már, hogy kikapcsolom a gépet, amire rá van kötve, lehúztam a bemeneteket, de nem változott semmi.
Valami ötlet, hogy miért lehet?
Amúgy a bemenetek, ha valakit érdekel: 2 optikai, 1 koax, 3*1sztereó (tehát sima 6 csatornás jack dugós bemenet) + 1 jack bemenet oldalt és mellette 1 jack fejhallgató kimenet.
[Szerkesztve] -
-
Gyugyus
csendes tag
Tudnátok valami progit amivel tesztelhetném a hangcuccom? Vagy olyan helyet ahonnan teszteléshez vannak hangok vagy zenék?
Köszi. -
Gyugyus
csendes tag
Én is beneveztem egy ilyenre a pixmania-nál. 48801 pénzre jött ki szállítással+gondatlan vásárlói szerződéssel (bruttó).
Elvileg hétfőn-kedden érkezik, ha leteszteltem írok róla valamit, persze ha érdekel valakit is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest