- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
dudika10 #726 üzenetére
Pc-hez minek vegyek Hifit?
Nekem Genius soha többet nem kell ezt tudom.. Logitech 100x minőségibb.. és az X-530 mélynyomója tisztán, szépen adja a basszust... a Geniusé dörmögött inkább meg pufogott..
mindenki azt vesz amit akar ennyi.. a logitech sokkal jobb mint a genius 5000
az 5050 meg az 5100 miben külömbözik az 5000től? mer ahogy nézem ugyanolyanok a hangszórói..
csak a 6000 nél látok váltózást.. azt meghallgatnám hogy szól.
De azér az is vicc h minden kikapcsolásnál a 6000 elfelejti a beállitásokat
meg ha benézek valamelyik genius topicba elég sok idegesitő hibáról számolnak be a felhasználókna mind1..Minőségben sehol nincs a logitechez akárki akármit mondd.. Én legközelebb is Logitechnél... Te vegyél Geniust.
Mint mondtam mindenki azt vesz amit akar
-
xmad
őstag
válasz
dudika10 #724 üzenetére
Genius 5000 volt nekem.. amit 30 ezerért vettem... utána vettem 18 ezerért egy X-530 at ami tisztábban szól, nem recseg nem torzit.. minőségibb. a mély is jobb.. mi kell még?
a Geniust 4 évig használtam úgyhogy csak van valami össze hasonlitási alapom..
Tuningolni meg nem akarok semmit.. ha veszek vmit az jó legyen, ne kelljen még tuningolgatni is
bocsi, de telefonról irtam és az opera mini nem támogatja a space-t a nokia E5-ön :S
-
kizcar
tag
válasz
dudika10 #615 üzenetére
Köszi! Lehet kicsit sokat írtam. Bizonyos értelemben eltorzítja ez a sok cucc a hangokat, de szigorúan pozitív értelemben. Ezeket a progikat működtetve sokkal jobb a hangzás!! Ha Te is kipróbálnád, szerintem nem gondolnád, hogy feleslegesek. A Circle Surround II és a WoW HD együtt valami baromi jók. Játékban mintha ott lennél, zenénél pedig fantasztikus.
Az X-530-ban akkor ezek szerint nincs Matrix funkció? Akkor asszem marad az X-540.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest