- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
facefüggő
csendes tag
meg egy olyan kérdésem lenne hogy a laptopomon nincs ilyen progi hogy át lehet állítani 2.1re meg 5.1re stb.. szóval ha meg venném az új x-530at akkor a zene az 2.1ben a film meg 5.1ben szólna??
-
facefüggő
csendes tag
és ha vennék egy full újat akkor abba van ilyen cucc nem?
-
facefüggő
csendes tag
sajnos nem kaptam hozzá mert használtan vettem, és a tulajnak nem volt meg:S
esetleg nem tudod hogy hol tudnék egy ilyen szerezni?? -
facefüggő
csendes tag
Hali. ezt a cuccost hogy tudnám össze kötni a laptomommal???
mert ugye 3kábelt kéne bedugni, de a laptomomon csak 2aljzat van (mikrofon, hang) -
facefüggő
csendes tag
és hol tudnák olyan kábelt venni, vagy milyen lenne jó hozzá?
-
facefüggő
csendes tag
hali. nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha rá kötöm az x-530-at egy dvdre akkor a filmek 5.1-ben fognak szólni?
-
facefüggő
csendes tag
Dunaújváros környékén érdekelne egy ilyen cucc, tud vki??? vagy postával is ok lenne!?
-
facefüggő
csendes tag
És még egy olyan kérdésem lenne hogy ehhez milyen hangkarit ajánlanátok a jobb hangzás miatt??
-
facefüggő
csendes tag
És még egy olyant szeretnék kérdezni hogy ez az x-530 milyen hangosan szól??
-
facefüggő
csendes tag
nhaa m1 inkább maradok az x-530nál, ha meg nem vállik be akkor veszek egy genius 5050-et.
-
facefüggő
csendes tag
köszönöm a válaszokat!
És ti mejiket ajánlanátok? x-530 vagy z-506?? mert nem tudok dönteni a kettő között és érdekelne a véleményetek. -
facefüggő
csendes tag
Köszönöm a választ!
És még azt szeretném kérdezni h a zenét csak 2.1-ben adja le vagy pedig 5.1-ben is? -
facefüggő
csendes tag
Sziasztok!
Én ehhez nem naon értek azért inkább megkérdezem először minthogy potyára meg vegyem!
Nekem a gépembe egy 8csatornás integrált hang kari van és az jó ehhez az 5.1-es szetthez nem? És ez a hangszoró 3,5mm-es jack dugós???előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest