Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xmad
őstag
valaki tapasztalt olyat hogy pc-re kötve.. lehalkítva, meg teljesen felhanhositva zúg ?
-
xmad
őstag
válasz
reaver1337
üzenetére
realtek driverbe egszeruen bekell allitani (amik jelenleg hatso hangszorokra vannak allitva) h elso hangszorok legyenek...igy 4.1 be fog szolni..en is igy hallgatom
-
xmad
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Pc-hez minek vegyek Hifit?

Nekem Genius soha többet nem kell ezt tudom.. Logitech 100x minőségibb.. és az X-530 mélynyomója tisztán, szépen adja a basszust... a Geniusé dörmögött inkább meg pufogott..
mindenki azt vesz amit akar ennyi.. a logitech sokkal jobb mint a genius 5000
az 5050 meg az 5100 miben külömbözik az 5000től? mer ahogy nézem ugyanolyanok a hangszórói..
csak a 6000 nél látok váltózást.. azt meghallgatnám hogy szól.
De azér az is vicc h minden kikapcsolásnál a 6000 elfelejti a beállitásokat
meg ha benézek valamelyik genius topicba elég sok idegesitő hibáról számolnak be a felhasználókna mind1..Minőségben sehol nincs a logitechez akárki akármit mondd.. Én legközelebb is Logitechnél... Te vegyél Geniust.
Mint mondtam mindenki azt vesz amit akar
-
xmad
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Genius 5000 volt nekem.. amit 30 ezerért vettem... utána vettem 18 ezerért egy X-530 at ami tisztábban szól, nem recseg nem torzit.. minőségibb. a mély is jobb.. mi kell még?
a Geniust 4 évig használtam úgyhogy csak van valami össze hasonlitási alapom..
Tuningolni meg nem akarok semmit.. ha veszek vmit az jó legyen, ne kelljen még tuningolgatni is

bocsi, de telefonról irtam és az opera mini nem támogatja a space-t a nokia E5-ön :S

-
xmad
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
nekem ez elött a genius 5000 volt. de ez a logitech 100x szebben szól mint az.. valahogy úgy fogalmaznék, hogy a genius nagyobbat szól, de a logitech tisztábban.
nem bántam meg a cserét. jobbnak tartom ezt mint a geniusta logi még full hangerőn se torzit
-
xmad
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
én amikor megvettem egyből megnéztem hog szól full hangerőn
ha ez vigasztal.. azóta is kristálytisztán, szépen, recsegés, sistergés nélkül szól 
-
xmad
őstag
nekem realtek alaplapi van
amit szeretek a realtekbe hogy bárhogy betudom állitani a hangszorókat.. nos nekem az a 2 hangszoró is elölre van helyezve a szobába ami elvileg hátulra menne(szobám adottsága miatt) igy a realtek driver ba betudom állitani azt is hogy ,,első hangszorók" legyen... igy a zene nem stereo 2.1 be szól hanem 4.1 -be
remélem érthető ahogy leirtam
normális hangkártyába mint az X-FI vagy a xonarba driverébe lehetséges igy beállitani a cuccot?Genius Sw-HF 6000-el van vkinek tapasztalata? vagy hallotta hogy szól már? öcsémnek nagyon tetszik az a hangcucc.... és nemtud dönteni az x-530 meg a között

mondjuk kinézetre ütős az a genius..
nekünk még a régebbi 5000 es volt..de annál szebben szól az x-530.. de a 6000-nek már más hangszórói vannak, igy kép alapján talán alu.. vélemény?
-
xmad
őstag
sziasztok!
ehez a hangrendszerhez érdemes venni egy creativ X-FI extreme hangkártyát vagy teljesen felesleges jó az alaplapi realtek is?
-
xmad
őstag
nekem ezzel az x-530 al bizarr tapasztalatom van

este ülök a gép elött.. és egyszercsak halkan hallok vmi orosz beszélgetést, de csak ugyanaz az a hang beszél... ha full lehalkitom még akkor is lehet hallani, ha felhangositom akkor se lesz hangosabb.. csak néha lehet hallani, néha hangosabban néha halkabban, eddig este figyeltem meg...
nem, nem örültem meg mert felvettem diktafonra is

ez technikaila lehetetlen nem?

-
xmad
őstag
hali! azzal a realtek integrált hangkártyával jó lenne az x530 ami a Gigabyte G31M-ES2L -be van?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
mint mindannyian