- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xmad
őstag
valaki tapasztalt olyat hogy pc-re kötve.. lehalkítva, meg teljesen felhanhositva zúg ?
-
xmad
őstag
válasz
reaver1337 #780 üzenetére
realtek driverbe egszeruen bekell allitani (amik jelenleg hatso hangszorokra vannak allitva) h elso hangszorok legyenek...igy 4.1 be fog szolni..en is igy hallgatom
-
xmad
őstag
válasz
dudika10 #726 üzenetére
Pc-hez minek vegyek Hifit?
Nekem Genius soha többet nem kell ezt tudom.. Logitech 100x minőségibb.. és az X-530 mélynyomója tisztán, szépen adja a basszust... a Geniusé dörmögött inkább meg pufogott..
mindenki azt vesz amit akar ennyi.. a logitech sokkal jobb mint a genius 5000
az 5050 meg az 5100 miben külömbözik az 5000től? mer ahogy nézem ugyanolyanok a hangszórói..
csak a 6000 nél látok váltózást.. azt meghallgatnám hogy szól.
De azér az is vicc h minden kikapcsolásnál a 6000 elfelejti a beállitásokat
meg ha benézek valamelyik genius topicba elég sok idegesitő hibáról számolnak be a felhasználókna mind1..Minőségben sehol nincs a logitechez akárki akármit mondd.. Én legközelebb is Logitechnél... Te vegyél Geniust.
Mint mondtam mindenki azt vesz amit akar
-
xmad
őstag
válasz
dudika10 #724 üzenetére
Genius 5000 volt nekem.. amit 30 ezerért vettem... utána vettem 18 ezerért egy X-530 at ami tisztábban szól, nem recseg nem torzit.. minőségibb. a mély is jobb.. mi kell még?
a Geniust 4 évig használtam úgyhogy csak van valami össze hasonlitási alapom..
Tuningolni meg nem akarok semmit.. ha veszek vmit az jó legyen, ne kelljen még tuningolgatni is
bocsi, de telefonról irtam és az opera mini nem támogatja a space-t a nokia E5-ön :S
-
xmad
őstag
válasz
roberto211 #703 üzenetére
nekem ez elött a genius 5000 volt. de ez a logitech 100x szebben szól mint az.. valahogy úgy fogalmaznék, hogy a genius nagyobbat szól, de a logitech tisztábban.
nem bántam meg a cserét. jobbnak tartom ezt mint a geniusta logi még full hangerőn se torzit
-
xmad
őstag
válasz
roberto211 #696 üzenetére
én amikor megvettem egyből megnéztem hog szól full hangerőn
ha ez vigasztal.. azóta is kristálytisztán, szépen, recsegés, sistergés nélkül szól
-
xmad
őstag
nekem realtek alaplapi van
amit szeretek a realtekbe hogy bárhogy betudom állitani a hangszorókat.. nos nekem az a 2 hangszoró is elölre van helyezve a szobába ami elvileg hátulra menne(szobám adottsága miatt) igy a realtek driver ba betudom állitani azt is hogy ,,első hangszorók" legyen... igy a zene nem stereo 2.1 be szól hanem 4.1 -be
remélem érthető ahogy leirtam
normális hangkártyába mint az X-FI vagy a xonarba driverébe lehetséges igy beállitani a cuccot?Genius Sw-HF 6000-el van vkinek tapasztalata? vagy hallotta hogy szól már? öcsémnek nagyon tetszik az a hangcucc.... és nemtud dönteni az x-530 meg a között
mondjuk kinézetre ütős az a genius..
nekünk még a régebbi 5000 es volt..de annál szebben szól az x-530.. de a 6000-nek már más hangszórói vannak, igy kép alapján talán alu.. vélemény?
-
xmad
őstag
sziasztok!
ehez a hangrendszerhez érdemes venni egy creativ X-FI extreme hangkártyát vagy teljesen felesleges jó az alaplapi realtek is?
-
xmad
őstag
nekem ezzel az x-530 al bizarr tapasztalatom van
este ülök a gép elött.. és egyszercsak halkan hallok vmi orosz beszélgetést, de csak ugyanaz az a hang beszél... ha full lehalkitom még akkor is lehet hallani, ha felhangositom akkor se lesz hangosabb.. csak néha lehet hallani, néha hangosabban néha halkabban, eddig este figyeltem meg...
nem, nem örültem meg mert felvettem diktafonra is
ez technikaila lehetetlen nem?
-
xmad
őstag
hali! azzal a realtek integrált hangkártyával jó lenne az x530 ami a Gigabyte G31M-ES2L -be van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest