- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kizcar
tag
Hívd a szellemírtókat
-
kizcar
tag
Olyat hogy lehet csinálni, hogy neten mind az öt szól? Nekem is csak az első kettő szól, és játékokban is csak annyi. Akkor is ha a hangkártya beállításoknál 5.1-re van állítva. Egyedül csak akkor szól az összes hangfal neten és játékokban ha bekapcsolom az SRS Audio Sandboxban a Circle Surround II-őt. Hozzátenném nekem pillanatnyilag amíg nem veszek X540-et, egy 2.1 S220-as és egy 2.0 Jazz Speakers hangfalak vannak csatlakoztatva. Érdekelne engem is hogy lehet bekapcsolni az 5.1-et egyéb módon.
-
kizcar
tag
válasz
dudika10 #615 üzenetére
Köszi! Lehet kicsit sokat írtam. Bizonyos értelemben eltorzítja ez a sok cucc a hangokat, de szigorúan pozitív értelemben. Ezeket a progikat működtetve sokkal jobb a hangzás!! Ha Te is kipróbálnád, szerintem nem gondolnád, hogy feleslegesek. A Circle Surround II és a WoW HD együtt valami baromi jók. Játékban mintha ott lennél, zenénél pedig fantasztikus.
Az X-530-ban akkor ezek szerint nincs Matrix funkció? Akkor asszem marad az X-540. -
kizcar
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani, hogy hány csatlakozóval rendelkezik a rendszer? Eggyel vagy külön-külön kell csatlakoztatni a hangkártyába az elülső, surround, center és subwoofer hangszórókat.
Még annyit szeretnék tudni, hogy ez is tartalmaz Matrix funkciót - ami átalakítja a stereo hangzást 5.1-re? Játékoknál szükségem lenne rá nagyon, mert a Windows Media Playerben be van kapcsolva nekem a Circle Surround II Cinema módja ami szintén átalakítja a sztereót 5.1-be, és még bekapcsolom az SRS-t mellé és még bekapcsolom az SRS Audio Sandboxban a WoW HD-t, ami hatására baromi jó a hangzás. Sajna játékokban választani kell a Circle Surround II és a WoW HD között - egyszerre a kettőt nem lehet - mert játékokban nincs beépített Circle Surround II effekt. Persze lehet Circle Surroundot használni, ha bekapcsolom az SRS Audio Sandboxban, de akkor meg nem lesz WoW HD. Matrixszal viszont megoldódna a problémám. Bekapcsolnám hangfalon, így lenne 5.1 sztereó játékoknál és mellette lenne WoW HD is, és így együtt a kettő valami iszonyat jó hatást keltene.
Nekem a zenéknél WMP-ben nagyon tetszik.Szóval ez lenne tömören. A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest