- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mattheus
őstag
írtam már korábban, hogy nincsen sajnos
MX510-es egeremet cseréltem el és fizettem +1000 Forintot és kaptam meg a Mx1000-et. 4 hónapja tökéletesen működik, de tegnap elszállt az adaptere mint írtam. Tegnap este feltöltöttem a HAMA utángyártott adapterrel. Eddig müxik.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy 7.5 V és a 8 V közötti töltés között ki lehet-e mutatni vmi szignifikáns különbséget. -
leewi
aktív tag
hát...
domborított vagy nem...lassan már fél év használom az mx900-am...
és a BLUETOOTH felirat már alig látszik...
a logo domborított de azon volt valami csillógos ''krómszerű'' ami mostanra már jórészt eltünt...((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nem mintha de ennyi pénzért már tervezhettek volna kicsit jobban is...mittomén rakjanak elé egy átlátszó műanyagot s kicsit sülyesszék meg, hogy ne legyen zavaró...VALÁ és már is nem kopna le...
mér ment fel az mx900 ára??? nem akarok badarságot írni de a miklandnál (most néztem meg tehát nem írok badarságot) 30000 bruttóban...ez hogy lehet???
fél éve még 16900 vettem a mistralban... -
kamikaze boci
őstag
Így van, a helyzet nem ilyen súlyos. Sajnos tényleg elszúrták az egeret és a driverét is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy más gyártók wireless termékei is legalább ennyi, hasonlóan súlyos hibával küszködnek.
Ha gamer vagy, vagyis hetente minimum 5-6 órát játékkal töltesz, akkor nem ez a te egered. De ha havonta egyszer-kétszer gyilkolsz, és különösen ha nem MX/Razer vonalról állsz át (ami valószínű, mert akkor nem akarnál új egeret), akkor észre sem fogod venni a különbséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged